"KOSTA JE SLIKA I PRILIKA RODITELJA - VLADIMIR POKUŠAVA DA GLUMI ODGOVORNOST": Tetka ubijene devojčice otkrila šta se dešava iza zatvorenih vrata na suđenju!

Autor:

Hronika

01.04.2024

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir pokušava da ukaže na to da su on i njegova porodica takođe uništeni u masakru, zanemarujući svesno činjenicu da je njegovo dete, njegovim oružjem pokosilo razred i na holu ubičo čuvara i tri devojčice.

"KOSTA JE SLIKA I PRILIKA RODITELJA - VLADIMIR POKUŠAVA DA GLUMI ODGOVORNOST": Tetka ubijene devojčice otkrila šta se dešava iza zatvorenih vrata na suđenju!

Foto: Facebook

Suđenje roditeljima maloletnog zločinca Koste Kecmanovića, majci Miljani i ocu Vladimiru i danas je obeshrabrilo roditelje žrtava masakra i njihove srodnike koji prate suđenje.

Tetka jednog od devetoro ubijene dece za Republiku je ispričala da porodice žrtava sudnicu napuštaju potpuno slomljeni i obeshrabreni na svu bol koji nose od 3. maja.

- Danas sam videla na nekoj televiziji advokate majke i oca ubice kako govore neistinu da je Vladimir Kecmanović odgovorio na svako pitanje majki i očeva žrtvi. Ne, on nije odgovorio na više pitanja vezano za strahotu koju je njegov sin izveo. Odgovornost i krivica je na njegovim roditeljima, ali oni to osporavaju. Hoće da pripišu masakr trenutnoj krizi svesti njihovog sina i da anuliraju svoj doprinos koji je evidentan - rekla je tetka. 

Ona kaže da su roditelji ubijene dece stekli utisak da Vladimir pokušava da ukaže na to da su on i njegova porodica takođe uništeni u masakru, zanemarujući svesno činjenicu da je njegovo dete, njegovim oružjem pokosio razred i na holu ubio čuvara i tri devojčice.

- Sada je svima jasno da je Kosta slika i prilika svojih roditelja. Vladimir sada glumi odgovornost, ali opet ne za sve što mu je dete učinilo. Krivicu apsolutno neće da prihvati - zakljućila je tetka ubijenog deteta o sudjenju koje je zatvoreno za javnost.

Suđenje će se nastaviti sutra u utorak pre podne i planirano je da traje satima kako bi roditelji ubijene dece pošto Vladimir završi, mogli da pitaju majku dečaka monstruma sve što ih muči.

Podsetimo, osim Miljani zbog pronađenog njenog DNK na jednoj od čaura i Vladimiru zbog toga što je sinu omogućio da uzme oružje i učio ga da puca na polretnim metama u krivičnom postupku se sudi i  predsedniku streljackog kluba i instruktoru zbog laznog svedocenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading