KOLIMA SE ZAKUCAO U VRATA KUĆE CECE RAŽNATOVIĆ, SUMNJIČEN I ZA UBISTVA! Evo ko je navijač Crvene zvezde nestao u Portugaliji! DOSIJE MU PREPUN, OTVOREN KAD MU JE BILO SVEGA 14 GODINA!

Autor:

Hronika

15.05.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon 2018. godine, Arsenović se povukao iz javnosti i o njemu se gotovo ništa nije znalo do trenutka kada je njegova majka objavila potresne apele za pomoć na društvenim mrežama.

KOLIMA SE ZAKUCAO U VRATA KUĆE CECE RAŽNATOVIĆ, SUMNJIČEN I ZA UBISTVA! Evo ko je navijač Crvene zvezde nestao u Portugaliji! DOSIJE MU PREPUN, OTVOREN KAD MU JE BILO SVEGA 14 GODINA!

Foto: Društvene mreže

Nemanja Arsenović, poznatiji kao Arsa, postao je tema medija nakon što je njegova majka objavila potresne videe na društvenoj mreži Tiktok, moleći za pomoć u pronalaženju svog sina. Arsenović nije stran srpskom pravosuđu, a njegova prošlost obiluje različitim događajima koji su privlačili pažnju javnosti.

Dosije Nemanje Arsenovića otvoren je još kada je imao 14 godina, a tokom narednih godina, bio je umešan u različite incidente i krivična dela. Od 2000. do 2006. godine, protiv njega je podneto čak 14 krivičnih prijava, uglavnom zbog nasilničkog ponašanja i napada na službeno lice. Čak je bio optužen i za ubistvo 2006. godine, ali je na kraju oslobođen optužbi.

Osim toga, Arsenović je bio pominjan kao učesnik nasilja na sportskim priredbama, kao navijač Crvene Zvezde, a hapšen je i 2017. zbog trgovine drogom. Takođe, njegovo ime se povezivalo i sa incidentom nakon 158. derbija, kada je učestvovao u tuči između navijača Crvene Zvezde i ruskog Spartaka.

Republika

Foto: Društvene mreže

Nemanja Arsenović

 

On je navodno bio privođen zbog pokušaja ubistva Nikole Vavića 2017, kada je Vavić bio upucan u noge ispred poznatog prestoničkog kluba na Terazijama, ali je kasnije utvrđeno da on nije pucao i bio je svedok incidenta. Tokom istrage, navodno je utvrđeno je da je te noći u klubu bio u društvu Lazara Vukićevića.

Njegovo ime pominjalo se u medijima u septembru 2018. kada je, kako se sumnja, kolima više puta udario u vrata kuće poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović. Zbog tog incidenta, protiv njega je tada raspisana poternica.

Republika

Foto: Tiktok/nemanja_arsenovic3

Nemanja Arsenović

 

Nakon 2018. godine, Arsenović se povukao iz javnosti i o njemu se gotovo ništa nije znalo do trenutka kada je njegova majka objavila potresne apele za pomoć na društvenim mrežama. Prema njenim rečima, Arsenović je poslednjih godina živeo u Portugalu, a poslednji put se javio sa benzinske pumpe 11. februara prošle godine.

Majka nestalog Nemanje Arsenovića je apelovala za pomoć, ističući da želi da dođe do istine o sudbini svog sina. Navodi da je dobila informacije iz Portugala da se dogodio sukob između dve beogradske grupe i da je u jednoj grupi bio navodno i njen sin, te da postoji sumnja na loš ishod, ali da zvanični podaci još uvek nisu potvrđeni jer je istraga u toku.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading