"DANIMA PLANIRAO ZLOČIN"! Detalji jezivog silovanja bake (96) iz Leštanima! EVO KO JE MANIJAK (23) KOJI JE POKUŠAO DA OPLJAČKA STARICU, A POTOM JE I OBLJUBIO!

Autor:

Hronika

14.05.2024

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S.Z. je ušao u kuću starice u jednom beogradskom naselju. Tada joj je tražio novac, a kako nije imala on ju je primorao na seksualni odnos.

"DANIMA PLANIRAO ZLOČIN"! Detalji jezivog silovanja bake (96) iz Leštanima! EVO KO JE MANIJAK (23) KOJI JE POKUŠAO DA OPLJAČKA STARICU, A POTOM JE I OBLJUBIO!

Foto: pixabay.com

Julijanu R. (96) silovao je S. Z. (23) u jednom beogradskom naselju 7. maja ove godine, a nesrećnu staricu pronašao je njen unuk Goran G.

Kako se saznaje, S.Z. je ušao u kuću starice u Leštanima. Tada joj je tražio novac, a kako nije imala on ju je primorao na seksualni odnos.

Žrtva je rekla da joj je mladić pretio da će je ubiti, ako ga prijavi policiji, međutim, to nije uplašilo njenog unuka, koji ju je našao svu krvavu, plavu i uplakanu. Čovek je odmah pozvao policiju, a manijak je vrlo brzo uhapšen. 

Meštani sumnjaju se da je napadač danima tipovao žrtvu pošto živi sama. Za to vreme, živeo je u napuštenim barakama, u kojima godinama unazad spavaju problematični ljudi, od kojih tamošnji ljudi strahuju. Još veći strah uliva im i ovaj stravični napad, piše Blic.

- Čuli smo da je danima živeo u jednoj od napuštenih baraka. Tako je i uspeo da vidi baku koja živi sama i koja je jako stara. Znao je on da nije ona mogla da se odbrani od njega, zbog toga je i upao kod nje u kuću - započinje priču meštanin Leštana.

Ono što takođe brine meštane jesu barake u kojima se skupljaju, kako kažu meštani, razni problematični ljudi.

- Jasno vam je kakvi se tu ljudi okupljaju kada je taj silovatelj tu spavao danima. Uslovi nisu nikakvi, nema vode, struje, pa ni prozora i vrata. Trava je bukvalno do kolena - kaže meštanka Leštana.

Kako opisuje, tu se nalazi nekoliko napuštenih kuća na kojima su razbijeni prozori i odvaljena vrata.

- Sa ulične strane prozori su jako niski, možda metar iznad ulice, a bodljiva žica koja služi kao ograda je obrasla travom. Bukvalno sa ulice mogu da uskoče u te prve barake - kaže meštanka.

- Od migranta, beskućnika pa do narkomana i probisveta. Svi tu traže utočište jer je bukvalno u centru Leštana, uz glavnu ulicu - kaže sagovornica.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading