OTKRIVAMO PLAN KOSTINE MAJKE! Miljana Kecmanović smislila kako da OTME VELIKE PARE, u sve umešan i Vladimir Kecmanović!

Autor:

Hronika

11.04.2024

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez obzira što ima zabranu raspolaganja imovinom , ona traži da rukovodi parama muža i uzme novac sa računa da bi obezbedila budućnost ćerke van granica Srbije.

OTKRIVAMO PLAN KOSTINE MAJKE! Miljana Kecmanović smislila kako da OTME VELIKE PARE, u sve umešan i Vladimir Kecmanović!

Foto: printscreen/youtube.com, Republika, Privatna arhiva

Miljana Kecmanović majka dečaka ubice Koste Kecmanovića hoće po svaku cenu da uzme pare sa računa muža i da ćerku prebaci u inostranstvo, saznaje portal Republika. 

Kostina majka ima plan da dobije saglasnost od supruga Vladimira Kecmanovića koji je u pritvoru u Centralnom zatvoru u Beogradu, odnosno njegovo ovlašćenje sa kojim će moći da podiže novac sa njegovog bankovnog računa. 

S tim u vezi, Miljana je išla kod više notara u blizini Bačvanske ulice u kojoj je pritvor da bi dogovorila da notar ode kod Vladmira koji po zakonu mora da potpiše saglasnost supruzi da rukovodi njegovom imovinom. Istovremeno je zamislila da Vladimir preko notara da saglasnost da njihova maloletna, tri godine od sina mlađa ćerka, može da napusti zemlju u pratnji devojčicinog ujaka, tj. Miljaninog brata. Ideja je da devojčicu spase i obezbedi joj lagodan život u inostranstvu bez obzira na to što je njen brat ubio devetoro dece i školskog čuvara. 

 

Miljani i Vladmiru Kecmanoviću se sudi u Palati pravde zbog masakra sina

Kako nije uspela da ubedi nijednog notara Miljana je pobesnela i počela je da viče i ponaša se nepristojno prema notarima i ostalim zaposlenima u kancelarijama gde je išla. Notari su zvali policiju i prijavili Miljanu za skandale koje je napravila psujući i preteći službenicima pred klijentima. 

- Bila sam kod jednog notara tamo u kraju kod ulice Gospodara Vučića i videla sam Miljanu Kecmanović kako besno baca papire i preti ljudima u toj kancelariji. Rekli su mi da je i u jednoj drugoj kancelariji njihovog kolege bila isto veoma nepristojna. Tražila je nemoguće stvari i htela da overi saglasnost muža tako što bi samo donela njegov potpis. Čula sam da je govorila da notar može da ode kod njenog muža u pritvor ako ne veruje da je on svojevoljno dao potpis i saglasnost za to što ona traži - otkrila je B.Š, sredovečna Beograđanka za Republiku. 

Inače, Miljana Kecmanović je očajna zato što ne može da raspolaže muževljevim bankovnim kontom pored toga što je na snazi mera zabrane prodaje ili stavljanja hipoteke Višeg suda u Beogradu  na veliki broj njenih nepokretnosti u Nišu, Paraćinu i Beogradu, a za koje je utvrđeno da su u njenom vlasništvu ili suvlasništvu.

 Ova mera se preciznije odnosi na jedan stan i garažu u Beogradu u Miljaninom vlasništvu, kao i dva stana u kojima je suvlasnik u Beogradu. Miljana Kecmanović je vlasnica polovine stambene zgrade u Nišu, polovine pomoćne zgrade u Paraćinu ali i vlasnica polovine ukupno 20 građevinskih i poljoprivrednih parcela u Paraćinu i Nišu.

Sud je odredio privremenu meru radi obezbeđenja budućeg novčanog potraživanja, na predlog više od 30 najbližih članova porodica devetoro ubijene dece i školskog čuvara u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Kecmanovićevoj je stavljena zabrana  da proda imovinu ili stavi hipoteku na nju, kako bi se, ukoliko najbližim članovima porodice u parničnom postupku bude dosuđena novčana nadoknada za pretrpljenu duševnu bol i patnju, ti novčani iznosi naplatili.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez linkovanja i potpisivanja izvora, a to je Republika.rs.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Ana

12.04.2024 13:36

Treba dozvoliti ujaku da devojčicu odvede van Srbije, nije ona kriva a i ne trebaju nam takvi problemi.

Odgovori 23 25
Tanja

14.04.2024 14:16

@Ana - Sestra najmlađeg masovnog ubice na svetu drugarima sipala domestos u sok! Roditelje i najmlađeg masovnog ubice na svetu apsolutno ne interesuje zločin njihovog najmlađeg masovnog ubice na svetu!!!! Oni samo gledaju da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje!

Odgovori 20 14
aca

14.04.2024 18:33

@Ana - Cela ta porodica treba da plati najskuplju mogucu cenu. Previse porodica zavijeno u crno da bi sad oni iz svega toga izasli i ostavili za sobom kao ruzan san i jednoga dana nastavili da zive srecno.

Odgovori 29 11
Saska

14.04.2024 15:06

Devojcica nije kriva.Majci treba da se omogući da dete obezbedi i odvede iz Srbije.Pare pa pare,pare trebaju i sestrici da živi,dete apsolutno ništa nije krivo a novine što pišu šta im na pamet padne to je prazna priča za glupe osobe.

Odgovori 25 32