"KOSTA JE IMAO POSLEDICE OD KORONE"! Razredna dečaka monstruma šokirala sve: "Majka tražila da nastavnici imaju razumevanja za njega!"

Autor:

Hronika

05.04.2024

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na narednom ročištu 30. maja trebalo bi da svedoče Miljana Kecmanović, kao i školski pedagog i psiholog koje danas nisu stigle da budu saslušane.

"KOSTA JE IMAO POSLEDICE OD KORONE"! Razredna dečaka monstruma šokirala sve: "Majka tražila da nastavnici imaju razumevanja za njega!"

Foto: Nikola Mutić, Privatna arhiva, printscreen/https://os-ribnikar.edu.rs/zaposleni

Razredna Koste Kecmanovića

Dragana Tomić razredna  masakriranog odeljenja 7/2  OŠ" Vladislav Robnikar" danas je svedočila u parnici koju vode roditelji i braća i seste ubijene dece i  školskog čuvara.

Tomićeva je odgivarajući na pitanja suda isprićala da je maloletni zločinac u njenom odeljenju bio povučen, ali i da je za razliku od prethodnog odeljenja u kojem je bio najbolji, u ovom bio nadmašen u više sfera.

- To je bilo febomenalno odeljenje. Klinici su bili fantastični i kod njih sam išla i od njih izlazila nasmejana.Bilo je i boljih od Koste u različitim oblastima. On je u početku bio povučen, nije se isticao. Kad ga pitam sve je znao - rekla je razredna.

Potvrdila je da je dosta izostajao iz škole, ali i da nije bio jedini.

Na pitanje da li je trpeo prutisan od roditelja da uči i bude najbolji, Tomić je rekla da joj je rekao da nije. S druge strane, ona je ispričala da je Miljana Kecmanović dolazila u školu da traži određene ustupke dva meseca pred masakr.

- Imao je jednom grip, a dva puta koronu. U martu je imao post kovid i Miljana je dolazila u školu da mi kaze da on spava po 20 sati, da ga teško budi. Rekla je da nema koncentraciju i molila da razgovaram sa nastavnicima da bi imali razumevanja za njega - pojasnila je razredna.

O tome da je Kosta na kampu u Francuskoj  bio čudan razredna je rekla da nije ali je opisala njegove postupke koji su je iznenadili.

- Nije istina da je spavao u fotelji, tokom čitavog kampa, ali jeste se desilo da je zaspao jednom ili dva puta . Kad su mi to preneli pitala sam ga zašto i on mi je rekao da se zagledao u telefon i zaspao i da ga je kasnije mrzelo da predje u krevet. Budila sam ga ujutru, spavao je u krevetu i soba mu je bila uredna, sve složeno. Čudno za dečaka od 13 godina da bude tako uredan - rekla je razredna.

Osim razredne, danas je saslušana i razrešena direktorka Ribnikara Snežana Knežević koja je ostala da radi u školi posle svega kao nastavnik istorije.

Na narednom ročištu 30. maja trebalo bi da svedoče Miljana Kecmanović, kao i školski pedagog i psiholog koje danas nisu stigle da budu saslušane. Kostina učiteljica Vesna Belavin svedočiće 31. maja kada je trebalo da svedoči i pomoćnica direktora koja je pozvala policiju, ali je napravljen propust time što je danas prisustvovala sudjenju i time diskreditovana kao svedok.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milutin

07.04.2024 00:38

Pa šta ja sad čitam!? Korona ga upropastila!? Pa upropastila je i mene, ja sam dobio depresiju i anksioznost (i to one oblike istih stanja od kojih se jako teško mogu oporaviti), ja sam tada počeo da pijem, da ekstravagantno pare trošim, jedna simpatija mi je slomila srce, upao sam u dugove, prijatelji mi otišli u inostranstvo i ZA SVE TO VREME NISAM NI U KOGA PUCAO, JER JA NEMAM SA ČIM, NITI IMAM NAMERU!!! Pa šta ja sad čitam!!??

Nina

08.04.2024 12:38

@Milutin - Milutin@ ajde procitaj sa razumevanjem, Niko ne kaze da je to uradio zbog korone, razredna je rekla sta zna i sta je primecivala, a razlog zasto je to uradio treba traziti u uzroku! Dete je bilo odličan đak, miran, pametan kulturan, za pozelit, to govore i nastavnici, roditelji su mu također normalni fini ljudi, dete je trpelo nasilje od vršnjaka, hteli mi to priznati ili ne, tako je, nije to razlog da se opravdava masakr, niti to želim, deetetu se ko zna sta desilo u glavi kad je to uradio! Ogledne elitne skole treba zatvoriti a decu mesati sa ostalom decom, a ne od vrtica raditi razliku na nedodirljive i ostale! Danas se sve meri u materijalnom i deca od malena smatraju da su bolja i vrednija od druge dece!

Odgovori 17 4
Dragana

08.04.2024 12:45

@Milutin - Milutin, ja sam imala koronu, tj gripu ko i svake zime, nikakve posljedice nemam, niti me to unistilo, zivela sam normalno i za vreme korone, kao i danas, sve je u glavi, ljudi su umislili svakave budalaštine, to sto ti nabrajaš su također budalaštine, nesretne ljubavi, pijanstva, trošenje para, odlazak u inostranstvo je bilo prije korone, za vreme nje, a i danas je tako i bit ce dok je sveta! Ili je to sarkazam sto ti nabrajaš!?