DA LI JE DEJANOV BRAT TAJNU O DANKI ODNEO U GROB?! Znaju li brat i otac gde je SAKRIO devojčicino telo?! OGLASILE SE KOMŠIJE!

Autor:

Hronika

08.04.2024

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom subote, Dalibor je od strane policije vođen na više lokacija unutar sela Zlot.

DA LI JE DEJANOV BRAT TAJNU O DANKI ODNEO U GROB?! Znaju li brat i otac gde je SAKRIO devojčicino telo?! OGLASILE SE KOMŠIJE!

Foto: Facebook

Dalibor Dragijević (40) preminuo je tokom jučerašnjeg dana u Policijskoj upravi u Boru, gde se nalazio zbog sumnje da je pomogao bratu Dejanu Dragijeviću da se otarasi tela male Danke Ilić (2).

Dalibor Dragijević se u pritvoru nalazio od petka ujutru gde je dao izjavu u policiji zbog sumnje da je pomagao bratu Dejanu.

Tom prilikom, on je priznao da je pomogao Dejanu Dragijeviću (50) da se otarasi tela ubijene Danke Ilić.

Pored njega, zbog istog dela u policiji je zadržan i otac, Rade Dragijević, koji je priveden tokom subote zbog sumnje da je pomagao sinovima da se otarase tela male Danke Ilić.

Tokom subote, Dalibor je od strane policije vođen na više lokacija unutar sela Zlot.

Poslednja na kojoj je boravio je bila jedna od crpnih stanica u ataru mesta. Tom prilikom Dalibor je policiju odveo do crpne stanice u ataru sela Zlot gde se zadržao na terenu oko sat vremena. Prolaz do te lokacije bio je blokiran i nije bio moguć pristup novinarima tokom postupka. Sama lokacija je obrasla šibljem i nalazi se na uzvišenju iznad kolskog puta koji vodi u atar Zlota.

Za sada nije poznato šta je pokojni Dalibor Dragijević rekao inspektorima MUP-a prilikom izlaska na teren.

- Ma, on je znao gde je dete zakopano! Sad je pitanje da li je tu tajnu odneo u grob. Možda je nekom rekao gde je telo, saznaće se već ... Možda otac zna, ali ćuti - rekao je jedan meštanin Bora. 

Šta znamo o Daliboru Dragijeviću

Podsetimo, Dalibor Dragijević (40) iz Bora, osumnjičen da je nakon ubistva dvogodišnje Danke Ilić pomogao rođenom bratu Dejanu Dragijeviću (50) koji se sumnjiči za teško ubistvo devojčice, preminuo je juče ujutru u Policijskoj upravi u Boru.

Dalibor je juče trebalo da bude saslušan, kao i njegov otac Rade Dragijević, zbog sumnje da su pomogli Dejanu Dragijeviću da premesti telo ubijene devojčice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading