ŠOK! DANKU TRAŽILI I PRIJATELJI UBICE: Dok je Dragijević ĆUTAO o monstruoznom zločinu i išao na posao, njegov PORODIČNI PRIJATELJ se uključio u potragu za devojčicom!

Autor:

Hronika

04.04.2024

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela zemlja je tražila Danku Ilić, uključujući i porodične prijatelje Dejana Dragijevića.

ŠOK! DANKU TRAŽILI I PRIJATELJI UBICE: Dok je Dragijević ĆUTAO o monstruoznom zločinu i išao na posao, njegov PORODIČNI PRIJATELJ se uključio u potragu za devojčicom!

Foto: Društvene mreže

U potrazi za Dankom Ilić (2) učestvovao je i porodični prijatelj jednog od dvojice ubica Dejana Dragijevića iz sela Zlot- A.M, pokazuju njegove objave na društvenim mrežama.  

Foto: facebook

Danka Ilić

Naime, pregledom društvenih mreža brata Dejana Dragijevića Dalibora mogu se naći njegove slike sa izvesnim A.M, takođe zaposlenim u JKP "Vodovod Bor", a koji je delio slike devojčice Danke i pozivao ljude da se uključe u potragu. 

Foto: Printscreen/Društeven mreže

Prijatelj Dragijevića pozivao ljude da se uključe u potragu za Dankom

A.M. je u tri navrata od momenta od kad je nastala devojčica delio njene slike i apel za pomoć, uključujući i javni poziv majke i oca male Danke. 

Foto: Printscreen/Društeven mreže

Prijatelj Dragijevića učestvovao je u potrazi za devojčicom

Podsetimo, Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot osumnjičeni su za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, koja je nestala pre deset dana.

Foto: Printscreen/Društeven mreže

Prijatelj Dragijevića delio je fotografije nestale devojčice

Janković se sumnjiči da je upravljao službenim vozilom JKP Vodovod u trenutku kada je, navodno, neleteo na devojčicu na Banjskom putu, dok je Dragijević bio sa njim. Istragom je utvrđeno da se sve odigralo 26. marta oko 13.52 h, odnosno sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala dok je ona drugom detetu davala vodu. 

Osumnjičeni su devojčicu stavili u gepek i odvezli na deponiju gde su je zatrpali smećem i ostavili. 

Zbog nestanka Danke Ilić prvi put je alarmiran sistem "Pronađi me". Za devojčicom se tragalo 10 dana i to ne samo na teritoriji Srbije, već i u Beču. 
Policija je u više navrata razgovorala sa roditeljima, otac je bio podvrgnut poligrafskom ispitivanju, prekopano je dvorište gde je Ivana Ilić dovela decu da se igraju, pregledani su podzemni seoski tuneli...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading