IZGOVORI IME... UBIĆU TE, GRMI U SUDU: Belivuk i Miljković hoće iz kože da iskoče, VREĐAJU TUŽIOCA : Sudija najavljuje kazne!

Autor:

Hronika

28.03.2024

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija pušta glasovnu poruku u kojoj prema optužbi govori vođa klana i spominje nekog Vladu.

IZGOVORI IME... UBIĆU TE, GRMI U SUDU: Belivuk i Miljković hoće iz kože da iskoče, VREĐAJU TUŽIOCA : Sudija najavljuje kazne!

Foto: E-stock, Tanjug, Shuttestock

Na ekranu na suđenju Belivukovom klanu se prikazuje fotogarfija muškarca modrog u licu.

- Ovo je Nikola Mitić nalazi se u kancelariji u bazi , tako smo zvali tu prostoriju na stadionu Partizana- odgovorio je Bojan Hrvatin na pitanje tužioca da se izjasni je li mu poznat lik. Autentičnost prepoznaje i svedok okrivljeni Lalić.

- Prebijeni Nikola Mitić je ovo, da u prostoriji na stadionu- odgovara Lalić.

Posle toga sudija pušta glasovnu poruku u kojoj prema optužbi govori vođa klana i spominje nekog Vladu.

- Jedino može biti Vladmir Grek, ovo je bio glas Marka Miljkovića.

- Ko je tukao Mitića - pitao je advokat Aleksandar Šćekić.

- Ja sam ranije pričao o tome, a među poslednjima sa stigao. Možda zna Hrvatin koji je došao pre mene. Bio je vidno prebijen kad sam ja stigao, a možda sam poslednji došao na stadion- odgovorio je Lalić.

- Ja sam ga udario jednom po glavi, i to je sve što sam video - odgovorio je Hrvatin.
Miljković tvrdi da nismo čuli njegov glas, a to potvrđuju i njegovi i Belivukovi "vojnici".
Lazarević, advokat klana tvrdi da je Mitićeva fotografija fotošopirana.

-Ko o čemu ja o fotošopu, ali to je evidentno i moram da potenciram jer je sve falsifikovano. Konsultovao sam s esa veštacima i ovakav položaj ruke nije moguć kakav vidimo na slici - istakao je advokat.

U sudnici grmi snimak na kojem prema optužnici govori Belivuk, On u tom momentu očigledno vrši pritisak na otetog Mitića da prizna ko ga je poslao da ih prati. Ovo se čuje na snimku:

- Reci ko te poslao, pričaj..mamu u pi*ku ti. pričaj... mamu ti ku*vinu. Izgovori ime, izgovori ime... ubiću te. Lazar. Koji Lazar? - Vukićević.

- Laza ga poslao da nas ubije. Jebem li mu mamu. Jesmo ga ubili malko, ali nam je rekao da ga je Laza poslao. Oteli smo ga usred bela dana.-
Belivuk opet reaguje, ali ovoga puta žustrije, što govori da se vidno iznervirao

- Na ovom nečemu crtica, skaju, crtica, falsifikatu crtica. Mogu da kažem samo da se ovo nikad nije desilo, a ne da ovo nije moj glas - rekao je Belivuk.

Miljković traži reč i govori da je prepoznao da na ovom snimku ove pretnje izgovara Saša Ivanić. Sudija je oštro reagovala i rekla da je Miljkoviću ovo poslednja opomena pred kaznu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading