SAMOUBICA IZ NOVOG SADA RADIO NA HEVI METAL MUZICI! Oglasio se bend za koji je obrađivao PESMU! (FOTO)

Autor:

Hronika

03.03.2024

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lav Petrović Suvajdžić je bio tekstopisac, uglavnom hevi metal muzike.

SAMOUBICA IZ NOVOG SADA RADIO NA HEVI METAL MUZICI! Oglasio se bend za koji je obrađivao PESMU! (FOTO)

Foto: Republika, Shutterstock

Užas i neverica obuzeli su zajednicu nakon stravičnog događaja u Petrovaradinu, gde su Lav Petrović Suvajdžić (25) i njegova supruga Martina Petrović Suvajdžić (23) počinili nezamisliv zločin nad svojom decom pre nego što su zajedno okončali svoje živote skočivši sa solitera u Novom Sadu.

Par, koji je umesto da započne novi život u ovom gradu, ostavio je za sobom strahovitu tragediju koja je ostavila Srbiju u šoku. Ispred kuće u Petrovaradinu, pronađena su tela dece, koju su zverski likvidirali tako što su ima dali otrov za biljke. Bili su prisutni policija, forenzika i pogrebnici, ali je ulica ostala prekrivena tišinom, bez ikoga ko bi mogao da potvrdi bliskost s porodicom.

Lav Petrović Suvajdžić se bavio muzikom, uglavnom hevi metal. Između ostalog radio je ton i za Nikola Ćubrilo bend koji se oglasio za Portal Republiku. Na fotografiji ispod možete pogledati njihov odgovor:

Foto: printskrin/instagram

Odgovor Nikola Čubrilo benda

Podsetimo, ekskluzivno saznanje Republike otkriva da je mladi par bio pripadnik jedne sekte, što bi moglo objasniti njihovu izolaciju i ekstremno ponašanje. Naime, policija je bila poprilično frapirana kad je zakoračila u kuću u kojoj su Marina i Lav živeli kao postanari u prethodne dve godine, kako zbog tela ubijene dece tako i zbog prizora koji su zatekli u samom stanu. Naime, cela kuća je bila u crnom, a svuda su bili prisutni motivi i crteži zagrobnog života iz egipatske mitologije. Zanimljivo je da je sva odeća koja je nađena u njihovoj kući bila crne boje. 

Pretraga interneta nije pružila mnogo informacija o Martini Petrović Suvajdžić, dok se ime Lav Petrović Suvajdžić povezuje s radom u metal bendu iz Novog Sada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading