PRONAĐENO TELO SKLUPČANO ISPOD LIFTA! Stanari sumnjaju na NAJGORE - još jedan život izgubljen na KOSOVU!

Autor:

Hronika

27.02.2024

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj nesvakidašnji događaj uznemirio je stanare koji sumnjaju da ta osoba nije umrla prirodnom smrću.

PRONAĐENO TELO SKLUPČANO ISPOD LIFTA! Stanari sumnjaju na NAJGORE - još jedan život izgubljen na KOSOVU!

Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Policija tzv. Kosova pronašla je u podrumu ispod lifta jedne zgrade u Gnjilanu beživotno telo.

Portparol policije za region Gnjilana Ismet Hašani potvrdio je za Telegraf.rs. da je sinoć nešto pre ponoći telo pronađeno ispod lifta u podrumu zgrade.

Na lice mesta su izašle istražne policijske ekipe i tužilac po čijem je nalogu telo upućeno na obdukciju. U toku je istraga o uzrocima i okolnostima smrti.

Ovaj nesvakidašnji događaj uznemirio je stanare koji sumnjaju da ta osoba nije umrla prirodnom smrću.

Šta raditi u slučaju pronalaska beživotnog tela?

Pronalaženje beživotnog tela može biti veoma emotivno i stresno iskustvo. Ako se nađete u takvoj situaciji, sledite ove korake: Pozovite hitnu pomoć: U većini zemalja, pozivanje hitne pomoći (broj 112 ili lokalni hitni broj) prvi je korak. Obavestite ih o situaciji i pratite njihove instrukcije. Ne dirajte telo: Ostanite smireni i ne pokušavajte dirati ili pomerati telo. Postoji mogućnost da su prisutne forenzičke ili medicinske činjenice koje bi mogle biti bitne za istražitelje. Obavestite policiju: Ako niste već obavestili policiju, učinite to odmah. Oni će pokrenuti istragu i preduzeti dalje korake prema potrebi. Ostanite na mestu događaja: Ako je to moguće, ostanite na mestu događaja dok ne stignu hitna pomoć i policija. Važno je da ne menjate ništa na mestu događaja kako biste sačuvali integritet scene. Potražite podršku: Pronalaženje beživotnog tela može biti traumatizirajuće iskustvo. Potražite podršku od prijatelja, porodice ili stručnjaka za mentalno zdravlje kako biste obradili svoja osećanja i reakcije. Saradnja sa vlastima: Saradnja sa vlastima i pridržavanje njihovih instrukcija ključni su u ovakvim situacijama. Ako imate informacije koje bi mogle pomoći u istrazi, podelite ih s odgovarajućim autoritetima. Nemojte se libiti zatražiti pomoć ako vam je potrebna. Postoje organizacije i resursi koji pružaju podršku onima koji su svedoci ili se suočavaju s traumatičnim događajima.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading