EMA KOBILJSKI ODGOVARALA ISTORIJU U TRENUTKU KAD JE KOSTA UPAO U UČIONICU! Otac devojčice u sudnici izneo JEZIVE DETALJE!

Autor: M.B.

Hronika

22.02.2024

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Eme Kobiljski danas su svedočili pred Višim sudom u Beogradu.

EMA KOBILJSKI ODGOVARALA ISTORIJU U TRENUTKU KAD JE KOSTA UPAO U UČIONICU! Otac devojčice u sudnici izneo JEZIVE DETALJE!

Foto: Facebook, ST/Dragan Kadić

Dragan Kobiljski danas je svedočio pred Višim sudom u Beogradu. U jecaju je govorio o svojoj ćerci.Takođe i njegova supruga Nina danas je svedočila pred Višim sudom u Beogradu.

Nina Kobiljski je na današnjem ročištu govorila da je Kosta  imao krize svesti i da je lečen na psihijatriji, a da su roditelji to krili.

Ninine reči su na prethodnom ročištu prodirale duboko u srce i njenu bol su osećali svi dok je opisivala sve delove agonije koja je trajala kao čitava večnost. 

 -Trčim do škole i prvo što vidim je velik broj ljudi i Hitna pomoć. Nisam očekivala da to vidim. Na ulazu u školu sam videla Emine drugarice u kolima Hitne pomoći. Tresle su se, košulje su im bile kravave. Rekle su da je dečak pucao i da su pobegle - ispričala je.

Nina kao da nije razumela šta su joj drugarice njene ćerke rekle. I dalje je čekala čerku ispred ulaza u školu i satima je bilo tako. Cela se tresla zagrljena sa mlađom ćerkom koja je vapila za sestrom, svojim najvećim uzorom. 

- Stižu informacije da je Emin drug iz odeljenja pogođen u nogu, da je ranjena nastavnica istorije. Znala sam da je Ema prvi čas imala istoriju jer je učila i rekla da joj fale dva plusa za veliku peticu. Kada je sve prošlo, pitala sam da li je odgovarala, rečeno mi je da je sve znala. Ona je stigla da ispuni sve što je sebi zacrtala za taj dan - rekla je Nina pričajući detaljno opisujući jezive slike tog dana.

Dragan Kobiljski je danas govorio kroz jecaj da je Vladimir Kecmanović stvorio najvećeg zločinca dečaka u istoriji.

Takođe, Nina Kobiljski je govorila kako se nadala da će roditelji Koste Kecmanovića biti na njihovoj strani i da će zajedno ići na groblje njihove dece.

- Nadali smo se da ćemo biti na istoj strani, a ne na dve. Da ćemo zajedno da žalimo, Da saosećamo u bolu i da zajedno idemo na groblje naše dece. Da imaju osećaj odgovornosti i da kažu: " Ljudi, krivi smo, nismo hteli tako" -rekla je Nina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading