"MORAO JE SEBI DA PRIZNA DA IMA BOLESNIKA U KUĆI KOJEG NE LEČI": Otac tragično nastradale Eme oštro osudio VLADIMIRA KECMANOVIĆA!

Autor:

Hronika

22.02.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jecaji i suze odjekuju Palatom Pravde zbog Koste Kecmanovića.

"MORAO JE SEBI DA PRIZNA DA IMA BOLESNIKA U KUĆI KOJEG NE LEČI": Otac tragično nastradale Eme oštro osudio VLADIMIRA KECMANOVIĆA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen

Suđenje u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović, odnosno Miljane, Vladimira i masovnog ubice Koste Kecmanović koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro mališana i čuvara škole, danas je nastavljeno u Višem sudu u Beogradu.

Jedan od roditelja koji će tokom današnjeg suđenja da svedoče, bio je Dragan Kobiljski koji je smogao snage da izađe i pred svima kaže kako se već punih devet meseci oseća i bori.

- Mene uznemirava što čovek koji je stvorio najvećeg zločinca u tom uzrastu kaže da da njega mogu da razapinju ali da mu porodicu ne diraju. A šta je sa našim porodicama!? On je popio Eminu decu, moje unučiće, ali i Emine unučiće, pobio je decu sve ubijene dece i njihove potomke. Uništio je na 1000 svetova - rekao je tokom svedočenja otac tragično nastradale Eme

Između ostalog, on je oštro osudio Vladimira Kecmanovića, inače doktora po zanimanju i istakao da je otac masovnog ubice morao da prizna sebi: Imam bolesnika u kući, a lekar sam i ne lečim ga.

Podsetimo, tužbu je podnelo ukupno 27 tužilaca, odnosno članova porodice žrtava masakra, a tuženi su maloletni Kosta Kecmanović i njegovi majka i otac. Sud će odlučivati o tužbi i tek po okončanju parničnog postupka će doneti odluku da li u potpunosti ili delimično prihvata tužbeni zahtev porodica, ili ga eventualno odbija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (7)

Loading
Mira

24.02.2024 17:15

Roditelji ubijene djece ponašaju se kao lešinari.

Odgovori 12 132
Anna

24.02.2024 19:16

@Mira - Svasta 🤔

Odgovori 13 5
Zox

24.02.2024 19:23

@Mira - Da imalo mozga imaš, tako nešto ne bi nikada napisala.. Ne dao Bog nikome, takvu patnju i takvu tugu..

Odgovori 80 5
Jovan

24.02.2024 23:01

@Zox - Nije samo nedostatak mozga, vec nemanje savesti, obraza i empatije. Izgleda da mamita pise komentare iz rupe u koju se sakrila.

Odgovori 62 5