POTRESNA SCENA PRE POČETKA SUĐENJA KECMANOVIĆIMA: Neutešni roditelji ubijene Eme Kobiljski jedva stoje na nogama - ZBOG NJIHOVOG SINA SU OSTALI BEZ SVOJE MEZIMICE!

Autor:

Hronika

22.02.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka tragično nastradale Eme Kobiljski - Nina, danas bi trebalo da nastavi svedočenje u Palati Pravde, nakon čega će pričati i njen suprug.

POTRESNA SCENA PRE POČETKA SUĐENJA KECMANOVIĆIMA: Neutešni roditelji ubijene Eme Kobiljski jedva stoje na nogama - ZBOG NJIHOVOG SINA SU OSTALI BEZ SVOJE MEZIMICE!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nemanja Pančić, Printscreen

Suđenje u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović, odnosno Miljane, Vladimira i masovnog ubice Koste Kecmanović koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro mališana i čuvara škole, danas je nastavljeno u Višem sudu u Beogradu. 

Ovo suđenje počelo je u oktobru, kada je zaključeno pripremno ročište, a krajem decembra svedočili su članovi porodica ubijenih - Božović, Čikić, Martinović, Aćimović i Vlahović.

Tada je svedočenje započela i Nina Kobiljski čija ćerka je ubijena, i trebalo bi da ona danas nastavi svedočenje nakon čega će pričati i njen suprug, a zatim i članovi porodica ostalih ubijenih.

Nakon gubitka svoje mezimice Eme, Nina i njen suprug Dragan potpuno su se povukli u sebe, a upravo to potvrđuju i slike ispred sudnice, na kojima se svaki put mogu videti dvoje mršavih i utučenih roditelja, koji su izgubili smisao života tog kobnog 3. maja.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Na prethodnom ročištu, Nina je svu svoju bol iznela u nekoliko rečenica, na koje niko u sudnici nije ostao ravnodušan.

- Trčim do škole i prvo što vidim je velik broj ljudi i Hitna pomoć. Nisam očekivala da to vidim. Na ulazu u školu sam videla Emine drugarice u kolima Hitne pomoći. Tresle su se, košulje su im bile kravave. Rekle su da je dečak pucao i da su pobegle - ispričala je.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Nina kao da nije razumela šta su joj drugarice njene ćerke rekle. I dalje je čekala ćerku ispred ulaza u školu i satima je bilo tako. Cela se tresla zagrljena sa mlađom ćerkom koja je vapila za sestrom, svojim najvećim uzorom. 

Stižu informacije da je Emin drug iz odeljenja pogođen u nogu, da je ranjena nastavnica istorije. Znala sam da je Ema prvi čas imala istoriju jer je učila i rekla da joj fale dva plusa za veliku peticu. Kada je sve prošlo, pitala sam da li je odgovarala, rečeno mi je da je sve znala. Ona je stigla da ispuni sve što je sebi zacrtala za taj dan - rekla je Nina pričajući detaljno opisujući jezive slike tog dana.

Podsetimo, tužbu je podnelo ukupno 27 tužilaca, odnosno članova porodice žrtava masakra, a tuženi su maloletni Kosta Kecmanović i njegovi majka i otac. Sud će odlučivati o tužbi i tek po okončanju parničnog postupka će doneti odluku da li u potpunosti ili delimično prihvata tužbeni zahtev porodica, ili ga eventualno odbija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading