KOSTA KECMANOVIĆ PONOVO IMA NENORMALNE ZAHTEVE: Čuvarima rekao jednu stvar i svi se ŠOKIRALI - hoće da PIŠE NJOJ!

Autor:

Hronika

26.01.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta je danas tražio papir i olovku kako bi njoj napisao pismo.

KOSTA KECMANOVIĆ PONOVO IMA NENORMALNE ZAHTEVE: Čuvarima rekao jednu stvar i svi se ŠOKIRALI - hoće da PIŠE NJOJ!

Foto: printscreen/Google Earth, Privatna arhiva

Kosta Kecmanović koji je počinio masakr 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića smešten je na Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije. Dečak je tamo na veštačenju, a svakodenvno su sa njim dva čuvara. Njima i zaposlenima na klinici Kosta konstantno iznosi nenormalne zahteve kao da ne zna zbog čega je uopšte izolovan.

Kako portal Republika.rs nezvanično saznaje, Kosta je danas tražio papir i olovku kako bi svojoj sestri napisao pismo.

- Dečak ubica je obavešten ponovo da nije moguće da uspostavi komunikaciju sa maloletnom devojčicom i da njegov zahtev nije u skladu sa njegovim pravima. Pitan je i da li je svestan šta je učinio i da li zna zbog čega se nalazi u bolnici - navodi nezvanično dobro obavešten izvor za portal Republika.rs

Prema rečima izvora, dečak je počeo da histeriše nakon odbijanja njegovog zahteva i upravo se pozivao na svoja prava.

- On konstantno govori kako ne mogu više da ga drže zatvorenog i izolovanog, da je svestan da je imao samo 13 godina kada je izvršio zločin i da zbog toga nije krivično odgovoran - kaže izvor.

Kako saznajemo, čuvari i osoblje  klinike je pokušalo da ga smiri, pa su umesto prava pokušali da ispitaju šta bi on to napisao sestri, šta je onio što želi da joj poruči.

- I to je prošlo bez uspeha. Kosta je nakon ovog pitanja samo zaćutao, kao da je najednom odustao od svoje ideje i to zbog toga što bi na neki način bar delić njega bio razotkriven - zaključuje izvor za portal Republika.rs.

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je u 8.40 čaova 3. maja upao u OŠ "Vladislav Ribnikar" i sa vrata pucao u čuvara Dragana Vlahovića i još tri učenice, te ih usmrtio.

Krvavi pir je nastavio u kabinetu za istoriju gde je pucao na nastavnicu i učenike svog odeljenja. Ubio je njih šestoro, a nastavnicu i njih petoro ranio.

Nakon masakra je iskočio kroz prozor u dvorište škole odakle je nazvao policiju i predao se. Kako smo već pisali, dečak ubica je odložio šaržer i zvađen iz pištolja i oružje što ukazuje koliko je dobro poznavao procedure.

Dečak ubica je uhapšen i sproveden na salušanje nakon čega je smešten u Kliniku za neuorologiju i psihijatriju za decu i omladinu gde je i danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (6)

Loading
Хлоя

26.01.2024 14:11

Онда дечак још увек има људске емоције, мора да му недостаје сестра. Питам се да ли дубоко у свом срцу заиста жали због онога што је урадио, али то крије. Чини се да је увек непредвидив, па можда више осећа интензитет свог злочина него што показује.

Odgovori 19 7
Ime

26.01.2024 16:16

@Хлоя - To su plitke emocije koje se javljaju retko, ali koje nisu dovoljne za bezbednost okoline. Zaljubljenost, plitke povremene emocije i ostale nijanse okacite macki o rep. Neophodno je pokajanje. I najveci zlocinac moze da se pokaje, bilo je takvih. E to bi bilo dobro da se desi. A ne pisem ti pismo, volim je, itd.

Odgovori 10 5
Cvetak

26.01.2024 15:38

On mora da odgovara tu nema dvojbe, ali ima pravo pisati pismo sestri, on i nije u zatvoru, a znamo da i zatvorenici pisu pisma, imaju pravo na sex, zene se, cak se i rađaju u zatvoru! Cemu ovo šokiranje i čuđenje! Jedno je sto mi mislimo o njemo, a drugo je sta kaze zakon, ljudska prava itd!

Odgovori 11 11
Imr

26.01.2024 16:43

@Cvetak - Vi bi da obescastite maloletnika? Ccccc......