KOSTA KECMANOVIĆ JE BIO ZALJUBLJEN U NJU? Sve se saznalo iz poruka koje je slao - dečak ubica ipak NIJE MRZEO SVE ŽENE, ali...

Autor:

Hronika

25.01.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poruke koje je slao devojčici za koju se veruje da ju je i poznavao nisu bile ravne i naredbodavne.

KOSTA KECMANOVIĆ JE BIO ZALJUBLJEN U NJU? Sve se saznalo iz poruka koje je slao - dečak ubica ipak NIJE MRZEO SVE ŽENE, ali...

Foto: ST/V. LUKIĆ, Facebook

Kosta Kecmanović

Kosta Kecmanović, dečak ubica koji je počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je usmrtio devet učenika i radnika obezbeđenja ove obrazovno-vaspitne ustanove Dragana Vlahovića, komunicirao je preko četova raznih igrica koje je igrao sa mnogim nepoznatim osobama. Ipak, jedna mlada dama mu je privukla pažnju, što se, kako nezvanično saznajemo, saznalo tokom istraživanja tehnologije koju je koristio pre svirepog zločina.

Kako portal Republika.rs nezvanično saznaje, njegove poruke preko četova su, kao i sam njegov način ponašanja uživo, bili hladni i taksativni, osim kada bi komunicirao sa jednom mlađom ženskom osobom.

- Poruke koje je slao devojčici za koju se veruje da ju je i poznavao nisu bile ravne i naredbodavne. Umeo je da je pita o tome kako je i kako se oseća. Sumnja se da je ona u njemu čak budila osećanje brige - kaže nezvanično dobro obavešten izvor iz istrage za portal Republika.rs.

Prema rečima izvora, on je u komunikaciji sa njom pominjao i školu, ali ne kao pretnju, već više možda kao potencijalno mesto susreta.

- Ukoliko ju je poznavao može se reći da je to jedina ženska  osoba "koju nije mrzeo". Poznato je da su gotovo sve žrtve devojčice, a da je navodno masakr počinio  kako bi se osvetio majci. Zbog toga i jeste čudna ova blaga komunikacija sa devojčicom - navodi i zvor.

Da li se ovde može pričati o  zaljubljenosti, teško je reći, kaže izvor. Ali svakako njegovo ponašanje prvi put odstupa od šablona hladnog i nezainteresovanog deteta, odnosno kako je sam sebe nazvao "psihopate".

Kako smo već pisali, od momenta masakra, Kosta Kecmanović je smešten na veštačenje i procenu ličnosti na Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu. Tako se stručnjaci upinju da proniknu u strukturu ličnosti dečaka ubice kako bi se došlo do motiva za masakr koji Srbija, ali ni svet ne pamte.

Za stručnjake je jako važan podatak, ukoliko se dokaže, da je dečak prema nekom, a naročito prema suprotnom polu osećao nešto, što bi u naznakama moglo da liči na ljubav.

- Prepiska svaka koju je otpočeo ili nastavio mladi Kecmanović će biti analizirana. Mora se istražiti da li je imao  komunikaciju sa bilo kim vezano za zločin koji je planirao. S tim  u vezi, analizira se sve što je pisao, ali i čitao dečak monstrum. Prilikom analize prepiski doći će se do svih potrebnih informacija, pa i onih da li je u Kostinom životu postojala bar jedna posebna osoba, neko ko ga je mogao usmeriti na drugačiji put - zaključuje izvor za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (10)

Loading
Tanja

25.01.2024 12:06

Radite sve što je potrebno, samo da ne izvrdaju i pobegnu u London ili na Havaje roditelji i najmlađi masovni ubica na svetu.

Odgovori 26 8
Srbin

26.01.2024 10:21

@Tanja - Ja i opet ja, zakon se moze promeniti milijardu puta, on nece biti krivicno odgovoran nikad, jer podleze onom zakonu koji je vazio u trenutku kada je pocinio zlocin, takav je zakon, a suditi mu nece nikada, jer je imo 13 god, valjda to znas! Sudit ce se roditeljima i vlasniku streljane, a Kosti ce presudit lekari, a videt cemo kada i kako!

Ja, i opet ja

25.01.2024 18:48

Ostavite vi to, u koga je MONSTRUM bio zaljubljen. Šta će mo sa promenom zakonada se ojaj UBICA osudi???? Da ne bude samo na kraju:Pojeo vuk magarca!

Odgovori 12 3
Srbin

25.01.2024 23:47

@Ja, i opet ja - Ja i opet ja@ moze se zakon promeniti milijardu puta, on nece biti krivicno kaznjen, jer je u trenutku pocinjenja dela imao 13 god i samo tom zakonu podleze, ne ovom sto ce se mozda nekada promeniti!!!! To je tako kod nas! Sada je na lekarima, sta ce sa njim i njegovom sudbinom, oni ce odluciti! A oni su šokirani i iznenađeni svaki dan, detetom od 14 god!