MONSTRUOZNI DETALJI O UBICAMA IZ MAKEDONIJE! Otkrivena mračna tajna Vanjinih krvnika!

Autor:

Hronika

08.12.2023

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnoviji detalji o osumnjičenima za ubistvo male Vanje.

MONSTRUOZNI DETALJI O UBICAMA IZ MAKEDONIJE! Otkrivena mračna tajna Vanjinih krvnika!

Foto: MAKEDONSKA POLICIJA, Shutterstock, Facebook

Ljupčo Palevski Palčo, glavni osumnjičeni za ubistvo Vanje Đorčevske (14) i Panče Žežovskog (74), još od ranije je poznat policiji i vlasti,

U 5. maja ove godine, Palevski je uhapšen u blizini tunela Demir Kapija - Javorica zbog nošenja pištolja bez dozvole, a uhvaćeni su u pokušaju krađe zlata. Tada je u akciji policije privedeno 4 osobe, među kojima je i Palevski, a kod njega je pronađen pištolj ''Valter'' kalibra 9mm, koji mu je tada oduzet.

Republika

Foto: MAKEDONSKA POLICIJA

Ljupčo Palevski, osumnjičen za ubistvo Vanje (14)

Osobe koje su tada uhvaćene i privedene zajedno sa njim su Vlatko K., Velibor M. i Bore V. su isti oni koji su mu sada pomogli da ubije nesrećnu četrnaestogodišnju devojčicu.

To znači da je organizovana kriminalna grupa na čelu sa Palevskim delovala dugo, da su bili poznati MUP-u, a mnogi se pitaju zašto MUP nije ozbiljnije shvatio delovanja ove grupe, kao i da li bi sprečili tragediju koja je potresla Makedoniju i čitav region? Takođe, ministar policije Oliver Spasovski je saopštio da su pronađena dva pištolja, te javnost zanima da li je Palevskom pištolj vraćen i da li je upravo sa njim izvršio zločin.

Ono u čemu se većina slaže jeste da postoji veliki broj nejasnoća vezanih za ovaj slučaj.

Republika

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije

Vanja Đorčevska

Inače, Palevski je pre četiri godine priveden u Beogradu na aerodromu "Nikola Tesla" kada se hteo ukrcati na avion za Moskvu. On je tada priveden po poternici koju je izdala Hrvatska, jer je, prema rečima advokata, bio dužan 2.500 evra. Skopski biznismen imao je krivičnu prijavu i u Makedoniji jer je u aprilu iste godine megafonom puštao "bombe" na manifestaciji u Prilepu.

Podsetimo, mala Vanja nestala je 27. novembra oko 7.20 časova. Devojčica je krenula u školu, kada su je otmičari savladali u ulazu, vezali, spakovali u vreću za spavanje, a potom u vozilo "citroen" i odveli je van grada. Prema dosadašnjim podacima iz istrage, motiv za zločin bio je koristoljublje. 

Za Vanjinu otmicu i ubistvo sumnjiči se pet osoba, među kojima je i njen otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading