KOSTA PRE ZLOČINA SEDEO U STANU I RAZMIŠLJAO KOGA DA UBIJE: Uputio se u školu, ali ni tada nije bio siguran da li da počini KRVAVI PIR - jedna stvar je presudila!

Autor:

Hronika

19.07.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak-ubica se do kraja dvoumio da li da počini zločin, a onda...

KOSTA PRE ZLOČINA SEDEO U STANU I RAZMIŠLJAO KOGA DA UBIJE: Uputio se u školu, ali ni tada nije bio siguran da li da počini KRVAVI PIR - jedna stvar je presudila!

Foto: Privatna arhiva

Kosta Kecmanović

Kosta Kecmanović, dečak (13) koji je 3. maja počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je usmrtio devetoro dece i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, nije se ishitreno odlučio na krvavi pir.

Naime, on je sedeo u stanu i dugo razmiljao koga će da ubije i da li uopšte da počini zločin.

Ipak, uzeo je oružje i Molotovljeve koktele, spakovao ih u ranac i uputio se ka školi.

Kosta je i u školskom dvorištu sedeo i gotovo odustao od plana o krvavom piru, ali kako je i sam na saslušanju priznao, čuvar Dragan mu se tada obratio i pozvao ga da uđe na čas. Tada više za njega nije bilo dileme.

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je ušao u školu u 8.40 i prvo upucao radnika obezbeđenja koji je od zadobijenih povreda preminuo. Dečak-ubica se onda ustremio na tri devojčice u holu škole kojima je odmah opresudio.

Svoj krvavi pohod je nastavio u kabinetu za istoriju gde je njegovo odeljenje imalo čas. Ubio je šest učenika, ranio njih petoro i nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović.

Kako smo ranije pisali, Kosta Kecmanović je imao spisak drugova iz odeljenja koje je želeo da vidi mrtve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading