KOSTA BIO OPČINJEN AFRIKOM I RATOM: Dečak-ubica je nakon zločina pričao o JEDNOJ STVARI - ono što ga je fasciniralo je sve ostavilo u ŠOKU

Autor:

Hronika

03.07.2023

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fasciniran sam Afrikom i stalno maštam o ratu - rekao dečak Kosta Kecmanović u jednom od razgovora posle zločina na Vračaru.

KOSTA BIO OPČINJEN AFRIKOM I RATOM: Dečak-ubica je nakon zločina pričao o JEDNOJ STVARI - ono što ga je fasciniralo je sve ostavilo u ŠOKU

Foto: Privatna arhiva, Tanjug, Vladimr LUkic

Kosta Kecmanović izvršio masakr u školi

Kosta Kecmanović, dečak-ubica, koji je počinio krvavi pir u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove, bio je opčinjen Afrikom i ratom.

- Fasciniran sam Afrikom i stalno maštam o ratu - navodno je rekao dečak u jednom od razgovora posle zločina, nakon što je izjavio da bi voleo da kamp prikolicom putuje po svetu.

U razgovoru sa psiholozima i stručnim  licima dečak je do sada upotrebio niz stručnih izraza i reči, koje ne priliče detetu njegovih godina.

Kada je dečak čuo da mu je otac uhapšen, rekao je da se nada da će prema njemu dobro postupati.

- Dečak je naveo "da njegov otac nije propalica već doktor i da se nada da prema njemu lepo postupaju". Recimo on ne kaže hapšenje već lišavanje slobode, a umesto ubiti kaže eliminisati žrtvu. Kad govori o oružju, on upotrebljava reči kalibar, zna gotovo sve marke pištolja i pušaka i kog su kalibra, koja municija ide u koje vatreno oružje - objesnio je ranije izvor.

Kosta Kecmanović je pored oca izrazio i interesovanje za sestru, ali ne i za majku. NJu je pomenuo samo jedan jedini put i to kada se otvorio inspektorima.

- Jedino mi je žao što nisam video majku u onom trenutku kada su joj rekli šta sam uradio - rekao je Kosta Kecmanović i dodao da je želeo da vidi svoju majku kako pati.

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja počinio krvoproliće u OŠ "Vladislav Ribnikar" kada je u 8.40 časova sa vrata pucao u čuvara Dragana Vlahovića i usmrtio ga, te pucao na tri devojčice koje su se zatekle unutar hola.

Krvavi pohod je nastavio u kabinetu za istoriju gde je njegovo odeljenje imalo čas, kada je pucao na nastavnicu i više učenika, od kojih je šest ubio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading