EKSKLUZIVNO! KOSTINA BEBISITERKA PONOVO SASLUŠANA: Otkrila sve što zna o dečaku-ubici, JEDNU STVAR POSEBNO NAGLASILA!

Autor:

Hronika

12.06.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebisiterka Koste Kecmanovića se ponovo našla na saslušanju jer je u njenom iskazu bilo više nedoslednosti.

EKSKLUZIVNO! KOSTINA BEBISITERKA PONOVO SASLUŠANA: Otkrila sve što zna o dečaku-ubici, JEDNU STVAR POSEBNO NAGLASILA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Nikola Mutić

Kosta Kecmanović

Bebisiterka dečaka-ubice Koste Kecmanovića koji je izvršio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", kada je ubio devetoro dece i radnika obezbeđenja ove obrazovno-vaspitne ustanove, saslušana je ponovo jer je u iskazu koji je dala istržiteljima bilo nekih nedoslednosti, saznaje portal Republika.rs.

Prema našim informacijama, bebisiterka koja je Kostu čuvala od njegovog 11. meseca do krvavog pira, nije imala informacije da dečak uopšte zna da puca.

- Bebisiterka je rekla da je iako je provela sa njim 12 i po godina i mislila da ga najbolje poznaje od svih u šoku zbog masakra koji je počinio dečak - navodi izvor portala Republika.rs koji je blizak istrazi.

Kako dalje navodi naš sagovornik, ona je naglasila da nije imala saznanja da dečak zna da puca.

- Nikada ga nije videla sa oružjem, niti je znala da ide u streljanu i zna da koristi oružje. Ona nije primetila ni da se interesuje za isto - kaže naš izvor.

Prema našim saznanjima, žena je dalje izjavila da je Kosta Kecmanović bio uzoran dečak, sa lepim manirima.

- Kostu je opisala kao vredno i pametno dete, koje nikada nije pravilo probleme. Bio je odličan učenik i imao sportske vannastavne aktivnosti - navodi izvor.

Kako saznaje portal Republika.rs, bebisiterka negira da ima saznanja da je otac Koste Kecmanovića dečaka učio da puca.

Inače, pored bebisiterke, istražitelji su počeli da saslušavaju i decu koja su bika očevici nemilog događaja.

Prema našim saznanjima, deca su počela da se polako otvaraju i razgovaraju o zločinu. Oni su pod zaštitom istražnih organa.

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja u 8.40 časova krenuo u krvavi pohod u OŠ "Vladislav Ribnikar" kada je odmah sa vrata ubio čuvara Dragana Vladovića, a onda se ustremio na tri devojčice u holu.

Kada je njima oduzeo živote, pohod je nastavio u kabinetu za istoriju gde je njegovo odeljenje imalo čas. Tamo je pucao u nastavnicu i učenike, od kojih je petoro usmrtio i šestoro ranio. Nakon 12 dana još jedna učenica je podlegla povredama, kada se ukupan broj žrtava Koste Kecmanovića popeo na 10.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (4)

Loading
Tanja

12.06.2023 15:50

Molim da se ne zaboravi sta je Kosta pocinio,zavio nas u crno!

Odgovori 12 13
@Tanja

12.06.2023 17:49

@Tanja - Šta mislite o tome da samo pustite policiji da radi posao umesto da doda svoja nepotrebna dva centa? Utvrđene su nedoslednosti i dadilja je stoga ponovo ispitana. Smatrajte da je dovoljno loše da dadilja bolje poznaje dečaka od majke!

Odgovori 23 23
Milija

13.06.2023 09:50

@@Tanja - Pa vi solite pamet onima koji sole pamet Svako vidi slamku kod drugog a svoju gredu ne. Tanja neometa rad milicije ceo narod isto misli da se nikad nezaboravi . Vidite koliko ljudi je predalo oruzje da zastite decu i labilne bolesne da ne urade isto . To se netice samo vas ili koste to se tice cele nacije i sire pa cak i istorije to sad nemoze pod tepih uvek ce da se vidi i zna . Ceo svet zna za to bezosecajno delo jednog adolescenta i nezeli da se ponovi !!!

Odgovori 9 10
Boki

15.06.2023 12:14

@Tanja - @Tanja Saglasan sa vama.