NASTAVNIK VIKAO - IMA LI ŽIVIH?! Otkriveni novi jezivi detalji: Evo šta se sve dešavalo u "ŠKOLI SMRTI"!

Autor:

Hronika

18.05.2023

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan nastavnik je tog dana sa sprata škole strčao dole, nakon što je čuo pucnjavu, mislio je da je neko upao sa strane, bar dvojica-trojica, to je tako zvučalo - rafalna paljba.

NASTAVNIK VIKAO - IMA LI ŽIVIH?! Otkriveni novi jezivi detalji: Evo šta se sve dešavalo u "ŠKOLI SMRTI"!

Foto: Privatna arhiva, Tanjug, Vladimr LUkic

Kosta Kecmanović

Sofija Negić je žrva masakra u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je Kosta Kecmanović ubio devet svojih drugova i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića. Nakon masakra se niko od roditelja nije oglasio a sada je to učinila Sofijina majka Milanka Negić koja je otkrila nove detalje krvavog pira. 

Milanka Negić je istakla da je i deci nastavnicima teško da nastave dalje, a izdvojila je i jedan herojski čin nastavnika kojeg nije imenovala, ali je naglasila da je bio priseban.

- Jedan nastavnik je tog dana sa sprata strčao dole, nakon što je čuo pucnjavu, mislio je da je neko upao sa strane, bar dvojica-trojica, to je tako zvučalo - rafalna paljba. Kad je video tela, vratio se na sprat i decu sproveo do izlaza, pa je ušao u odeljenje u kojem je pucano i vikao: "Ima li li živih?" - priča sagovornica Kurira.

Kako kaže, još uvek ima nastavnika koji još nisu svesni šta se dogodilo, kao i da ima onih koji možda ne shvataju razmere ovog zločina. A razmere traume kod dece će se, kaže, tek videti.

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je kobnog 3. maja u 8.40 upao u školu sa pištoljem u rukama i sa vrata pucao na čuvara Dragana Vlahović koji je od zadobijenih povreda preminuo. 

U holu škole je ubio još tri devojčice, među kojima i Sofiju Negić.

Nakon tooga je upao u kabinet istorije koji se nalazio odmah do vrata i nastavio krvavi pohod. Tamo je ubio petoro učenika, a više ranio.

Deseta žrva, Anlgelina Aćimović, podlegla je povredama nakon 12 dana borbe za život u kojoj su učestvovali lekari Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj. Juče se održala i sahrana maloj Angelini na groblju Lešće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading