BUDI ANĐEO OSVETE, NEKA NA SVOJ KOŽI OSETE! "Delije" se na emotivan način oprostile od Bore!

Autor:

Sport

14.09.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dirljiv momenat.

BUDI ANĐEO OSVETE, NEKA NA SVOJ KOŽI OSETE! "Delije" se na emotivan način oprostile od Bore!

Foto: Prinstscreen

Fudbalski klub Crvena zvezda će u okviru 8. kola Superlige Srbije ugostiti ekipu Napretka u utakmici koja će biti obeležena posebnim emotivnim nabojem. Naime, ova utakmica će biti posvećena oproštaju od legendarnog muzičara Bore Đorđevića, koji je preminuo 4. septembra. Bora Đorđević je bio veliki navijač Crvene zvezde, te će navijači i klub zajedno odati počast ovom velikanu srpske muzičke scene.

Navijačka grupa Delije već su pripremile posebnu koreografiju koja će biti posvećena Bori Đorđeviću. Na tribinama stadiona "Rajko Mitić" očekuje se dirljiv prizor, jer će navijači uz pomoć transparenta i baklji poslati poruku "Budi anđeo osvete". Ova poruka simbolično opisuje ljubav i vernost prema klubu i legendi jugoslovenske rok scene, čime će se stvoriti jedinstvena atmosfera koja će ostati upamćena.

Foto: Prinstscreen

Navijači Zvezde odali poštu Bori.

Bora Đorđević je bio ne samo muzička, već i sportska ikona, čije je prisustvo na stadionu uvek izazivalo posebnu pažnju. Njegova strast prema fudbalu i ljubav prema Crvenoj zvezdi činili su ga omiljenim među navijačima, a ovaj događaj će biti prilika da se pokaže koliko je Bora bio važan deo navijačke kulture.

Utakmica između Crvene zvezde i Napretka neće biti samo sportski događaj, već prilika da se iskaže počast prema Bori Đorđeviću i da se pokaže koliko je njegovo nasleđe ostavilo dubok trag kako u muzici, tako i u svetu fudbala. Očekuje se da će tribine biti ispunjene emocijama i da će ova utakmica ostati upamćena kao jedan od najdirljivijih trenutaka u srpskom fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading