KAKO DANAS IZGLEDA ČUVENA BEBI DOL?! Pojavila se u javnosti nakon velike pauze, ŠOK PROMENA! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

14.09.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena muzička ikona Bebi Dol se vratila na scenu!

KAKO DANAS IZGLEDA ČUVENA BEBI DOL?! Pojavila se u javnosti nakon velike pauze, ŠOK PROMENA! (GALERIJA)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bebi Dol

Nakon dužeg vremena, velika zvezda stare Jugoslavije, Bebi Dol, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim pojavljivanjem na otvaranju teatra Željka Mitrovića "Odeon". Ovaj događaj označio je njen povratak u javni život nakon što je poslednji put viđena na sahrani svoje majke. Sa 61 godinom, Bebi je zasenila prisutne svojim prepoznatljivim stilom - plavom, dugačkom kosom, šeširom na glavi i prenaglašenim nakitom, odevnom kombinacijom koja je nekad bila njen zaštitni znak.


Nakon što se pojavila na otvaranju teatra, Bebi se kratko obratila u emisiji "Whatzuuuup", izražavajući oduševljenje onim što je Željko Mitrović uradio, ali zadržavajući diskreciju o detaljima iz svog života. Ova poznata pevačica i glumica poslednjih godina bila je predmet raznih glasina, uključujući navode o tome da se hranila u Narodnoj kuhinji i da ju je gazda izbacio iz stana zbog neplaćene kirije.

Bebi Dol je oduvek privlačila pažnju javnosti svojim nekonvencionalnim stilom, muzičkim talentom i harizmom. Njen povratak u javnost izazvao je veliko interesovanje zbog njene retke pojavljivanosti u javnosti poslednjih godina. Njen život i karijera i dalje intrigiraju mnoge, a njeno pojavljivanje na otvaranju teatra budi nostalgiju kod mnogih obožavalaca.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bebi Dol na otvaranju Zadruge

 


Bebi Dol je ostavila neizbrisiv trag u muzičkoj industriji stare Jugoslavije, a njen povratak u javni život donosi novu dozu uzbuđenja i iščekivanja među njenim fanovima. Njeno prisustvo na kulturnim događajima kao što je otvaranje teatra "Odeon" ukazuje na to da je njen uticaj i dalje prisutan, te da će njeno ime ostati upamćeno i u budućnosti.

Kako god, Bebi Dol je i dalje misterija za mnoge, ali njen povratak u javnost definitivno je pokrenuo mnoga pitanja i interesovanje za njen dalji život i rad.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading