PRELEPI PAS UŠAO LOZNIČANINU U AUTOMOBIL I, JEDNOSTAVNO, NEĆE DA IZAĐE! Zaseo na sedište, vozi se i uživa! ČOVEK MOLI VLASNIKA DA SE JAVI, NE ZNA ŠTA ĆE SA NJIM! (FOTO)

Autor:

Vesti

04.09.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentari na društvenim mrežama puni su simpatija prema psu, koji očigledno uživa u svojoj avanturi.

PRELEPI PAS UŠAO LOZNIČANINU U AUTOMOBIL I, JEDNOSTAVNO, NEĆE DA IZAĐE! Zaseo na sedište, vozi se i uživa! ČOVEK MOLI VLASNIKA DA SE JAVI, NE ZNA ŠTA ĆE SA NJIM! (FOTO)

Foto: Printscreen/Facebook/Loznica grad

Jedan, očigledno izgubljeni pas, sam je rešio da nađe novog vlasnika, jer je bez problema ušao u automobil poznatog Lozničanina Tarze i, jednostavno, neće da izađe.

 

 

On se udobno smestio na sedištu, vidi se da uživa, i ne namerava da od toga odustane. 

U snimku koji je postao viralan, Tarza objašnjava da pas ne reaguje na njegove pokušaje da izađe iz auta i poziva vlasnika da se javi kako bi mu psa vratio.

- Ako je neko vlasnik ovog kera, bio je na Lagatoru, na treningu sa nama i neće da mi izađe iz auta. Ako se javi neki vlasnik, da znate voza se sa mnom u autu, tako da ne znam šta da radim sa njim. Vlasniku, javi se što pre kako bih se oslobodio i otišao kući - kaže vozač u snimku.

Komentari na društvenim mrežama puni su simpatija prema psu, koji očigledno uživa u svojoj avanturi. Neki su čak istakli kako je pas očigledno sretan i bezbedan. Vlasnici su pozvani da se što pre jave, dok se pas i dalje vozi sa Tarzom, što je postalo zanimljiva tema za sve u Loznici.

"Lepo mu da se voza, zna da je na sigurnom", "Vidim osmeh na njuškici, prelep je", "Joj, što je lep, sav bitan", kaže se u komentarima.

Podsećamo na još jedan slučaj pasa koji su osvojili društvene mreže. Naime, Bernardinci Brus i Bejbi su postali prave zvezde zahvaljujući svojim neodoljivim dogodovštinama koje njihov vlasnik redovno beleži i deli sa svetom. Nedavno je na svom TikTok profilu objavio video snimak koji je izazvao veliku pažnju javnosti, a u fokusu je bila Brusova reakcija na odbijanje vlasnika da ga izvede u šetnju. Pas je plakao kao malo dete, a snimak možete pogledati ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading