SANDRA OBRADOVIĆ POTPISALA UGOVOR, ZVANIČNO ULAZI U ELITU 8! Na nagovor prijatelja OSTAVLJA DECU I MUŽA, najavila haos!

Autor: G. D/M. Đ

Zadruga

23.08.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I nju smo zatekli ispred kabineta produkcije!

SANDRA OBRADOVIĆ POTPISALA UGOVOR, ZVANIČNO ULAZI U ELITU 8! Na nagovor prijatelja OSTAVLJA DECU I MUŽA, najavila haos!

Foto: Shutterstock, Printscreen/Pink TV

Ekipa portala Republika nalazi se ispred zgarde Pinka, gde već nekoliko dana pristižu učesnici rijalitija Elita 8.

Pregovori sa Velikim šefom, Željkom Mitrovićem, koji je ključna figura u organizaciji rijalitija, trenutno su u punom jeku. Mitrović je poznat po tome što u svakom novom izdanju rijalitija uspeva da privuče pažnju javnosti sa pažljivo odabranim učesnicima. Trenutno su u centru pažnje svi nagoveštaji i naznake o potencijalnim takmičarima koji će se boriti za titulu u najnovijoj sezoni.

Ispred kabineta produkcije smo zatekli i Sandru Obradović, koja nije bila preterano rtaspoložena za priču, ali nam je dala naznake da zaista možemo da očekujemo nešto neočekivano kada je ona u pitanju.

- Na nagovor prijatelja sam ušla, što da ne. Videćemo tek unutra sve. Sada sam bila da potpišem ugovor. Nisam ništa specijalno rekla, samo sam im se dopala. Ne bih da pričam po čijoj preporuci. Udata sam, imam dete od 9 godina. Muž nije bio oduševljen, ali smo svakako u procesu razvoda. Ne plaši se, ali nije za to. Imam podršku roditelja i prijatelja. Deca će kod babe i dede - rekla nam je buduća takmičarka.

Svaka nova informacija o potencijalnim zadrugarima izaziva veliku pažnju i brojne reakcije, što ukazuje na to da će "Zadruga 8 - Elita" biti još jedan uzbudljiv i nepredvidiv period za sve obožavaoce rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading