NOVAK JAKO EMOTIVAN! Mekinro ga je iznenadio poklonom, a ovo je bila reakcija Đokovića (VIDEO)

Autor:

Sport

23.08.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Propratna poruka ga je potpuno slomila.

NOVAK JAKO EMOTIVAN! Mekinro ga je iznenadio poklonom, a ovo je bila reakcija Đokovića (VIDEO)

Foto: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković se sprema za učešće na US Openu, a pred sam početak takmičenja dobio je poseban poklon od legendarnog tenisera Džona Mekinroa. Naime, Mekinro je Novaku poklonio torbu za opremu na kojoj je bilo ispisano ime i prezime srpskog tenisera, kao i natpis Golden Slam.

Međutim, iznenađenje je nastavljeno kada je Novak otvorio torbu i pronašao dobro poznatu poruku unutra - "Tata je najbolji". Ova poruka podseća na emotivan trenutak kada je Novak osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, a njegova ćerka je držala transparent sa istom porukom.


Poruka "Tata je najbolji" na unutrašnjoj strani torbe za opremu, uz crteže srca i srpske trobojke, sigurno će dodatno motivisati Novaka Đokovića na ovom turniru. Ovo iznenađenje od strane Džona Mekinroa samo pokazuje koliki uticaj Novak ima u svetu tenisa, ali i van terena. Pogledajte Novakovu reakciju na poklon Džona Mekinroa u priloženom snimku.

 

 


Novak Đoković je poznat ne samo po svojim impresivnim sportskim dostignućima, već i po svojoj emotivnoj povezanosti sa porodicom. Ovaj gest Džona Mekinroa samo je još jedan dokaz koliko je Novak omiljen među kolegama i koliko poštovanja uživa u teniskom svetu.

Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju početak US Opena, koji će trajati od 26. avgusta do 8. septembra. Novak Đoković će svakako biti jedan od glavnih favorita za osvajanje ovog prestižnog turnira, a poklon od Džona Mekinroa samo je dodatni podstrek za našeg sjajnog tenisera.

Novak Đoković je dobio poseban poklon od Džona Mekinroa pred US Open, a emotivna poruka na torbi za opremu sigurno će mu biti dodatna inspiracija na ovom turniru. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju Novakov nastup na US Openu i nadaju se novim velikim uspesima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading