JOKIĆ JE OPASNO ODREŠIO KESU! Svojim saigračima na OI kupio po ROLEKS - ISKEŠIRAO JE 357.500 DOLARA!

Autor:

Sport

23.08.2024

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mali" znak pažnje za ljude koji mu znače.

JOKIĆ JE OPASNO ODREŠIO KESU! Svojim saigračima na OI kupio po ROLEKS - ISKEŠIRAO JE 357.500 DOLARA!

Foto: Starsport

Najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić, tri puta MVP NBA lige i reprezentativac Srbije svojim saigračima sa Olimpijade darovao je skupoceni poklon.

Jokić je, naime, kupio svim saigračima, koji su zajedno sa njim osvojili bronzu na Olimpijadi u Parizu po Rolex koji košta oko 32.500 dolara.

Kako je za Srbiju igralo 11 igrača, pored Jokića, on je za poklone iskeširao 357.500 dolara.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Meštani kažu da je supruga košarkaša jedna stabilna žena koja zna da drži porodicu na okupu.

- Natalija brine o svemu, ona je devojka koja je rano sazrela zbog svega što joj se dogodilo i sada stoji čvrsto na zemlji. Super je obučena i nosi skupe komade dok se Nikola ponaša da je obukao ono što mu je palo pod ruku. Pre neki dan je nosio kačket, verujte mi kao da ga je kupio na ulici. A možda i jeste, on je takav. Ako mu smeta Sunce on će kupiti kačket na koji naleti. Lepi su kao par i vidi se da se poštuju i vole - kaže Milanka za "Blic".

Republika

Foto: Starsport

 

 

Jokićev uspeh nije samo sportski podvig, već i inspiracija za mnoge mlade sportiste. Njegova priča o skromnim počecima i podršci porodice pokazuje da se upornošću i radom može postići mnogo.

Republika

Foto: printscreen

Nikola Jokić sa suprugom

Nikola Jokić je 2015. godine stigao u Denver, a sve ostalo je istorija. Osim roditelja i braće, najveća podrška mu je supruga Natalija Maćešić, koju je upoznao pre nego što je postao svetski poznat. Venčali su se 2020. godine, a dvogodišnja ćerka Ognjena već je navikla da zajedno sa tatom svaki uspeh proslavi na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading