HITAN PREKID PROGRAMA! Ša preti Mioni i NAPUŠTA Pink zbog OVOG muškarca! HAOS UŽIVO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.07.2024

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper pobesneo tokom uključenja Lepog Miće!

HITAN PREKID PROGRAMA! Ša preti Mioni i NAPUŠTA Pink zbog OVOG muškarca! HAOS UŽIVO! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lepi Mića

Voditelj Milan Milošević sinoć je u emisiji "Narod pita" ugostio Mionu Jovanović i Nenada Aleksića Ša, a u jednom trenutku se u program putem poziva uključio Lepi Mića, kog je reper prethodno urisao.

- Molim vas veliki aplauz za Lepog Miću - rekao je Milan.

- Kao da zove Maradona, nikad bolje sam. Gledam, ne baš od početka, ali gledam. Ja i dalje stojim iza svojih reči, mislim da priča ono što ne misli. Ovo je samo dokazivanje da prikažu kako je sve lepo ali mislim da nije to to. Opet kažem da ništa od toga nije sporno, imaju pravo da bude zajedno ali ne vidim razlog za toliko dokazivanje - rekao je Mića.

- Pa pitaju nas ljudi, moramo to da pričamo, ne namećemo se mi sami - rekao je Ša.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lepi MIća se uključio u program, pa očitao bukvicu Mioni

- Ša jeste zaljubljen i doživeo je milion uvreda a ona je jednostavno ta koja ne pokazuje da joj je stalo. Miona jeste zaista prelepa devojka, nije neki ološ ali oni moraju da shvate šta su njeni roditelji videli a da oni to ne mogu da shvate. Miona mi nije jasna da neke stvari ne može da skapira, otišla je i videla kako je kod kuće i opet se vratila. Ja ne verujem da je sve super, da li ima nešto gore od ovoga što se desilo u rijalitiju. Ja kad sam pričao za vezu Cara i Maje dokazalo se da sam bio u pravu. Što se tiče mene sve mi je jedno nego samo govorim šta vidim - odbrusio je Mića.

- Nemam ja šta bilo kome da dokazujem, nama je lepo pa nam je lepo, ne mogu da kažem nešto što nije. Ja sam znao da ćemo mi biti mnogo bolji napolju - rekao je Ša.

- Ja bih pitao Mionu da li poštuje svoju porodicu? - pitao je Mića.

- Ispada u nekim situacijama da ih ne poštujem i to se slažem - rekla je Miona.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša besni zbog Miće

- Deca treba da budu srećna i to je najbitnije. Ako je ona srećna sa mnom šta je problem, oni to treba da podrže. Ja sam bio u pravu da Stanislav i ona neće biti zajedno, vidi se sa kim je ostala u odnosu. Ona je normalna i nemoj da je vređaš, meni se ne sviđa to što nisu zagrlili Mionu pri izlasku, meni je to scena haos -rekao je Ša.

- Oni bi jedino bili srećni da on nestane iz mog života, ali ja se nadam da će vremenom popustiti i shvatiti - rekao je Ša.

Mića je završio razgovor, ali se ponovo uključio u program, a reper je zapretio Mioni.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mića se ponovo uključio u program

- Voleo bih da Ša ćuti i da se ne meša, da Miona odgovori nešto - rekao je Mića.

- Radiću na tome da oni (porodica) budu srećni i da se to reši. Oni će valjda popustiti, drugog rešenja nemam. Želim da sve bude u redu - rekla je Miona.

- Njihovo jedino rešenje je da se ona odvoji od mene - rekao je Ša.

- Šta, njoj je sreća s tobom - pitao je Mića.

- Biće kad video kako nam je, lepim putem idemo. Njihovo je da prihvate vremenom i da vide kakav sam prema njoj. Mićo, dosadan si sa tom pričom. Nisi u rijalitiju, niko te ne gleda. Smaraš bre, matori. Miona, budeš li odgovarala ovom trovaču, idem iz studija. Mićo, priča ti nije prošla, nećeš spojiti nespojivo - rekao je Aleksić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading