ANITA ANĐELA PECNULA PRED SVIMA! Stanojlovićka opomenula dečka, evo šta se desilo usred kafića! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.07.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, u emisiji "Amidži šou" Anita je u igri eliminacije dobila pitanje sa kim bi pre bila u slučaju da je Ranković prevari - sa Matorom ili Zolom.

ANITA ANĐELA PECNULA PRED SVIMA! Stanojlovićka opomenula dečka, evo šta se desilo usred kafića! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pobednica rijalitija "Elita 7" Anita Stanojlović i njen dečko Anđelo Ranković imali su nedavno nesvakidašnju situaciju usred jednog kafića u centru Beograda! Naime, kako Republika saznaje, Anđelu su dve nepoznate devojke prišle da bi ga pitale da se slikaju, pa su gosti koji su ih takođe prepoznali navodno pričali da Anita nije mogla da sakrije ljubomoru, ali je sve, naravno, okrenula na šalu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović

 

- Dok su Anita i Anđelo pili piće u bašti kafića, prišle su dve mlađe devojke da bi zamolile da se fotografišu sa Anđelom. U tom trenutku je Anita počela da se smeje, mnogi su ih prepoznali od ljudi koji su sedeli u bašti, pa su čuli lako šta je pričala. Ona je rekla: "Nemojte samo da ga pipkate, sve ostalo može! Anđelo, gledam gde ti stoje ruke!" Ovo je, naravno, nasmejalo devojke koje su prišle, tako da nije bilo zle krvi - priča nam upućen izvor koji je bio na licu mesta.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković

 

Inače, u emisiji "Amidži šou" Anita je u igri eliminacije dobila pitanje sa kim bi pre bila u slučaju da je Ranković prevari - sa Matorom ili Zolom. Prvo je zastala, pa ponovila pitanje, pa se na trenutak zamislila i onda samouvereno rekla:

- Pa sa Zolom!

Anđelo je samo složio facu, jer je izabrala muškarca s kojim je pre veze s Matorom imala vrelu akciju u "Zadruzi 6".

To samo govori koliko je i daje ogorčena na osobu sa kojom je prošlog leta sklopila brak, a pred sam kraj rijalitija za crnim stolom potpisala brakorazvodne papire pred kamerama.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading