ANĐELO URGENTNO ALARMIRAO PORODICU! Zadao poslednji UDARAC, Anita ostala NEMA nakon njegovog obraćanja (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.07.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Favorit iz rijalitija poslao snažnu poruku!

ANĐELO URGENTNO ALARMIRAO PORODICU! Zadao poslednji UDARAC, Anita ostala NEMA nakon njegovog obraćanja (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Voditelj Darko Tanasijević ušao je danas u Belu kuću kako bi razgovarao sa preostalim takmičarima o njihovoj potencijalnoj pobedi. Na red je došao i Anđelo Ranković kako bi se obratio svojim glasačima i izrazio zahvalnost za podršku koju je dobio tokom učešća ove sezone u rijalitiju "Elita".

Naime, Anđelo je istakao svoje vaspitanje i moralne vrednosti koje je stekao od svoje porodice, naglašavajući da je spreman da se bori do poslednjeg trenutka. Izrazio je zahvalnost svima koji su ga podržavali i pozvao ih da nastave da ga podržavaju i pojačaju svoje glasove u finalnoj noći koja će se odigrati sutra uveče.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković pozvao fanove da glasaju za njega u finalu Elite 7

- Ja sam fin, kulturan i vaspitan momak kog je porodica naučila šta znači čast i poštenje. Ja sam se iskreno borio za sebe i svoju devojku, i boriću se do poslednjeg trenutka. Pokazao sam kakav sam ja. Želim pre svega da se zahvalim svima koji su glasali za mene, na svakom izdvojenom dinaru. Prethodna dva dana sam bio podignut i rekao sam da sam siguran u svoju podršku i da me nisu izneverili. Danas je finalna noć, sve je moguće, sve se menja iz sekund u sekund. Želim da veruju u mene, svi koji su glasali na anketama i samo da kažem da sam bio siguran u vas i da sam sad siguran - govorio je Ranković za crnim stolom, te odmah nastavio svoje izlaganje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković siguran da je zaslužio mesto u superfinalu Elite 7

- Ovo je finalno izbacivanje, mnogo ljudi večeras ispada i pojačajte glasove. Ja sad kažem i mom bratu Davidu da da gas i da više nema opuštanja. Sigurno ste se opustili, ali samo jako do kraja! Dajte sve od sebe, kao što sam ja dao sve od sebe ove sezone.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović ostala bez komentara nakon Anđela

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading