OVI FRAJERI ULAZE U "ELITU 8"! Jedan bio intiman sa Matorom, drugi uhvaćen u AFERI sa bivšom zadrugarkom! SKANDAL!

Autor:

Zadruga

25.07.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata dva nova imena koja će publika gledati od septembra na Pinku!

OVI FRAJERI ULAZE U "ELITU 8"! Jedan bio intiman sa Matorom, drugi uhvaćen u AFERI sa bivšom zadrugarkom! SKANDAL!

Foto: ST/N.PANČIĆ, Shutterstock

Poznata su još dva nova učesnika "Elite 8". Radi se o bivšem zadrugaru Marku Zecu, koji je u prvoj sezoni "Zadruge 1" raskrinkao aferu Lune Đogani i Slobe Radanovića, a tada je i Jovana Tomić Matora priznala da je bila intimna sa njim i da joj je to bio najbolji s*ks.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Zec se kratko zadržao u "Zadruzi 1"

Osim Zeca, kako saznaje "Blic", u "Elitu 8" ulazi i bivši učesnik parova Alberto Galorini. Kako se može videti na njegovom Instagram profilu, Alberto veoma vodi računa o svom fizičkom izgledu na koji mnoge devojke sigurno neće ostati imune. Inače, on je bio u odnosu sa bivšom zadrugarkom Anastasijom Stanojević Palčicom, sa kojim je ona prevarila Marka Petruševića Petrućija.

Podsećanja radi, vlasnik "Pink Media Group" Željko Mitrović je za novu televizijsku sezonu najavio čak dva rijalitija - osmu sezonu "Elite", ali i osmu sezonu popularne "Farme".

- U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova NARODNA TV. Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala FARMA, tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju “Elitu” a na Narodnoj TV “Farmu” - napisao je Mitrović nedavno na Instagram profilu.

Rijaliti "Farma" krenuo je sa emitovanjem 2009. godine, a poslednja sezona bila je 2016. godine, nakon čega je startovala "Zadruga".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading