IZ VOJVODINE ZAGRMELI: ''Da imamo bolje terene u ligi igrali bismo brži fudbal''!

Autor:

Sport

25.07.2024

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stara dama nesrećno izgubila.

IZ VOJVODINE ZAGRMELI: ''Da imamo bolje terene u ligi igrali bismo brži fudbal''!

Foto: Starsport

Fudbaleri Vojvodine su nezasluženo poražena od Ajaksa rezultatom 1:0 u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope. Izabranici Božidara Bandovića pružili su hrabru i borbenu partiju u Amsterdamu protiv ''kopljanika ali nažalost nisu uspeli da sačuvaju mrežu do kraja. Utakmica je bila veoma napeta, a domaćin je uspeo da postigne pobedonosni gol u finišu meča, zahvaljujući rezervisti Van de Bomenu u smaoj završnici.

Trener Stare dame Božidar Bandović je istakao da je utakmica protiv Ajaksa bila teška, posebno zbog razlike u intenzitetu igre u Superligi Srbije i evropskim takmičenjima.

- Želeo bih da čestitam mojim igračima na utakmici protiv tako velike ekipe kao što je Ajaks. Počeli smo dosta dobro, presirali visoko, ukrali lopte, mogli da damo neke golove... Pratili smo intenzitet. Teže za nas je to bilo jer u našem prvenstvu nije takav intenzizet, kao u Evropi. Ostaje žal zbog toga, ali zadovoljan sam igrom i požrtvovanjem mojih igrača. Dali smo sve od sebe, moramo sada da se spremimo i za drugi meč i ponovo pokažemo iste mogućnosti. Bio sam pozitivan uoči meča iako većina nije verovala da možemo tako da odigramo protiv velikog Ajaksa jer ja živim sa njima svaki dan. Nema treninga da ne daju sve od sebe. Moramo da verujemo i za naredni meč - jasan je Bandović.

Sa strateg Voše saglasan je bio i Njegoš Petrović.

- Ušli smo jako dobro u utakmicu, ispoštovali sve zahteve iz svlačionice i pokazali pravo lice, dobru Vojvodinu. Ostaje žal zbog stative, ali naredna utakmica je za sedam dana i nadam se da ćemo uspeti da ponovimo dobru igru, budemo još bolji u nekim segmentima i Bože zdravlja pobedimo. Generalno, problem je bio jer nama nedostaju ovakve utakmice, da ih imamo u našoj ligi pobedili smo... Ovo je bila specifična utakmica na velikom stadionu. Da imamo bolje terene u ligi igrali bismo brži fudbal i to nam fali da pobeđujemo - rekao je igrač Vojvodine i nastavio:

Foto: Starsport

Njegoš Petrović

- U svlačionici sam pogledao saigrače u oči i pitao da li osećaju da možemo da pobedimo. Osetili smo nakon prvog poluvremena da možemo da se nadigravamo. To je bilo jedino što sam želeo i hteo da im kažem i tokom mači, pa sam zato gestikulirao. Ući ćemo sa velikim samopouzdanjem u naredni meč i olakšaće nam to što smo videli da možemo. Verujem i da će atmosfera kod nas biti življa, ona naša srpska, mislim da će se Ajaks iznenaditi - zaključio je Petrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading