ŠOK! Sloba Radanović ulazi u "Elitu 8"?! Pevačica raspalila: Pukla mu je karijera, možda se tamo digne!

Autor:

Zadruga

25.07.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara žestoko uzvratila kolegi sa kojim je blisko sarađivala!

ŠOK! Sloba Radanović ulazi u "Elitu 8"?! Pevačica raspalila: Pukla mu je karijera, možda se tamo digne!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sloba Radanović

Nastavlja se rat Slobe Radanovića i Dare Bubamare, koji su svojevremeno sarađivali i snimili duet, ali su zakrvili kad je on snimio pesmu "Infarkt duše", za koju je pevačica istakla da je ona vlasnik i da ju je kupila od pokojne Marine Tucaković. Pevač se trenutno nalazi u Crnoj Gori, gde nastupa, a progovorio je o sukobu sa njom.

- Dara i ja se nismo čuli, naravno. Nema ni potrebe za tim. Pokušavao sam da spustim loptu par puta, ona je terala svoju priču, negativnu. Nisam znao da je njoj nuđena ta pesma. Ne osećam se krivim. Dara me je malo razočarala. Veštački je sve napravljeno, ne znam koji je razlog, verovatno je htela da digne sebi popularnost na mnogo glup način. Ne bih joj prišao da joj se javim ukoliko bih je video negde, nema potrebe, kad govori tako ružne stvari o meni - rekao je Sloba za "Blic".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sloba Radanović ponovo potkačio Daru Bubamaru

Dara je vrlo brzo odgovorila pevaču i to žestoko, te mu poručila da treba da uđe u "Elitu 8" kako bi se digao.

- Balvanu pukao album i pukla mu karijera, pa se kači za mene. Koliko sam ja takvih dočekala i ispratila za 30 godina karijere... Čeka ga "Elita 8", možda se i digne. Tamo mu je i mesto! - bila je kratka Dara Bubamara za "Informer".

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dara Bubamara žestoko uzvratila pevaču

Podsećanja radi, Sloba je stekao popularnost u takmičenju "Pinkove zvezde", a zatim u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", gde je svoju tadašnju suprugu Kiju Kockar prevario sa influenserkom Lunom Đogani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading