RAZREŠENA MISTERIJA KAKO JE NASTALA DARINA ČUVENA FRAZA "PUNO KOŠTA": Nije u pitanju MIT, legenda kaže da je pevačica stvarno DALA BRDO PARA!

Autor:

Zabava

25.07.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona i danas odseda u luksuznom hotelu u kome samo jedna noć košta 1.000 evra.

RAZREŠENA MISTERIJA KAKO JE NASTALA DARINA ČUVENA FRAZA "PUNO KOŠTA": Nije u pitanju MIT, legenda kaže da je pevačica stvarno DALA BRDO PARA!

Foto: Instagram.com

Dara Bubamara

Popularna folkerka Dara Bubamara, koja trenutno boravi u Crnoj Gori zbog nastupa, pružila je uvid u svoj preskupi smeštaj putem Instagram storija.

Luksuzni hotel u kojem boravi, smešten pored Jadranskog mora, nudi pogled na prelepu panoramu mora, uključujući brojne jahte koje ulepšavaju horizont.

Cena smeštaja na ovom predivnom mestu iznosi čak 1.000 evra za noć, a to je samo početak Darinog raskošnog odmora.

Dara je odlučila da uživa za sve pare, te njena čuvena izjava "puno košta", kako Blic piše, u njenom slučaju, nije samo fraza.

Inače, Dara Bubamara nije uvek živela u luksuzu. Njen put do uspeha, kako je ranije otkrila, bio je popločan teškoćama i odricanjem.

Majka pevačice, podržavajući njenu ljubav prema muzici, pozajmljivala je novac kako bi je slala na audicije u Beograd. Dara je otkrila da je njena majka šila odeću i pozajmljivala garderobu od Darinih drugarica kako bi joj obezbedila primerenu odeću za javna pojavljivanja. Finansijske teškoće nisu bile prepreka roditeljima da podrže Darine snove, a pevačica je istakla da su je gurali napred svojim neiscrpnim trudom i podrškom.

Republika

Foto: Instagram.com

Dara Bubamara je sama sebi priuštila luksuzan život

Dara je priznala da je saznala za finansijske teškoće svojih roditelja tek kasnije, ističući da su oni bili odlučni da je podrže na putu ka uspehu, pa su te stvari krili od nje.

Njena majka se borila sa dugovima, ali se trud i odricanje isplatilo, pa se pevačica svojim roditeljima na pravi način odužila kada je sama počela da zarađuje velike sume novca.

Ovaj primer Dara Bubamare pokazuje koliko je važna podrška porodice u ostvarivanju snova, kao i to da se upornost i talenat na kraju uvek isplate.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading