SKANDAL U EMISIJI NA PINKU! Alka Vuica posramila Sanju Marinković, voditeljka joj ODBRUSILA, a onda je ON morao hitno da reaguje!

Autor:

Zabava

20.07.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatična situacija u emisiji ,,Magazin in"!

SKANDAL U EMISIJI NA PINKU! Alka Vuica posramila Sanju Marinković, voditeljka joj ODBRUSILA, a onda je ON morao hitno da reaguje!

Foto: printscreen/RTV Pink

Hrvatska pevačica Alka Vuica izazvala je haos tokom gostovanja u emisiji "Magazin in" kod voditeljke Sanje Marinković. Dok je Vuica iznosila svoju zamerku da emisija obiluje tračarenjem, Sanja je smireno reagovala na ovu kritiku. Ovaj incident je podsetio gledaoce na prethodne sukobe u emisiji, uključujući i skandal sa Majom Nikolić.

Tokom gostovanja u emisiji "Magain in", Alka Vuica je izrazila svoje nezadovoljstvo količinom tračarenja u emisiji. Obrativši se Sanji Marinković, Vuica je iznela svoju konstataciju da smatra da u emisiji previše ima tračeva. Ova izjava izazvala je tenziju u studiju, ali je voditeljka brzo reagovala na kritiku.

Foto: printscreen/RTV Pink

Alka Vuica u emisiji Magazin in

 

Sanja Marinković je odgovorila na kritiku Alke Vuice kroz osmeh, ne dozvoljavajući da situacija eskalira. Njen smiren odgovor na kritiku pokazao je profesionalnost i veštinu u vođenju emisije. Čak je i voditelj Milan Milošević kratko prokomentarisao situaciju, potvrđujući da je emisija uvek bila sklonija tračevima.

- Što smo danas takva tračarska emisija - upitala je Alka, a Sanja je kroz osmeh odmah odgovorila.

- Baš je dobro - dodala je Sanja.

Foto: printscreen/RTV Pink

Milan Milošević u emisiji ,,Amidži šou"

 

Na ove reči se kratko ubacio i voditelj Milan Milošević.

- Uvek smo bili - rekao je Milan.

Ovo nije prvi put da se Sanja Marinković suočava sa sukobima sa gostima u svojoj emisiji. Gledaoci i dalje pamte skandalozni incident sa Majom Nikolić, koja je čak napustila emisiju u jednom trenutku. Ovi sukobi su dodatno podgrejali interesovanje publike za emisiju "Magain in".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading