PRESLATKO! Luka Dončić objavio sliku sa ćerkicom! Komentari PLJUŠTE! (FOTO)

Autor:

Sport

20.07.2024

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Dalasa uživa u odmoru.

PRESLATKO! Luka Dončić objavio sliku sa ćerkicom! Komentari PLJUŠTE! (FOTO)

Foto: FIBA

Luka Dončić

Slovenački košarkaš Luka Dončić nedavno je odlučio da podeli deo svog privatnog života sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Nakon naporne sezone u dresu Dalasa, sa kojima je stigao do finala NBA plej-ofa, kao i reprezentativnih obaveza, prva zvezda Maveriksa je konačno uspela da uhvati kratak predah i provede vreme sa svojom porodicom.

Na jednoj od fotografija koje je podelio, možemo videti Luku u društvu svoje ćerke Gabrijele, što je izazvalo brojne reakcije među njegovim pratiocima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

 

Fotografija je izazvala različite komentare i reakcije među Dončićevim pratiocima. Neki su se oduševili viđenjem Dončića u ulozi oca, dok su drugi primetili zanimljive detalje poput pokrivenog lica Devin Bukera.

Među komentarima su se našle i šale poput one da će Gabrijela u budućnosti imati osećaj stepbek za 18 godina, kao i tvrdnje da mala Gabrijela možda još uvek ne shvata koliko je njen otac uspešan košarkaš.

Osim ove porodične fotografije, nedavno je mnogo pažnje privukla i Dončićeva reklama za nove patike brenda Majkla Džordana, gde je korišćena pesma "Miki, Milane". On, naime, dolazi na košarkaški teren dok se iz njih čuje sada već planetarni hit, izlazi iz kola i pogađa trojku.

Inače, podsetimo, da je Dalas u NBA finalu poražen od Bostona rezultatom 4-1, pa su Seltiksi stigli do šampionskog pehara u nedavno završenoj sezoni najjače lige na svetu..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading