JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA REČIMA O NOVAKU! "Plakali smo, rekao je da je GOTOVO"!

Autor:

Sport

20.07.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga srpskog tenisera otvorila dušu u razgovoru za jedan podkast.

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA REČIMA O NOVAKU! "Plakali smo, rekao je da je GOTOVO"!

Foto: Tanjug/AP

Novak i Jelena Đoković

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković prošao je kroz teške trenutke, pre nego što je osvojio 24 Gren slem titule.

Posle poraza na Mastersu u Majamiju 2018. godine od Francuza Benoe Pera, mnogi su sumnjali u Noletovu budućnost. Taj poraz označio je težak period za srpskog asa , koji je prethodno prošao kroz operaciju lakta i padao na rang listi.

Početkom te sezone izgubio je u četvrtom kolu Australijan opena od Korejca Hjeon Čunga i onda morao na operaciju. Vratio se u Indijan Velsu gde je poražen od Japanca Tara Danijela, a onda je otišao na Floridu i tamo ga je savladao Francuz.

O teškim trenucima iz tog perioda, pričala je svojevremeno Jelena Đoković, Novakova supruga, u jednom podkastu:

- Rekao mi je da odustaje od tenisa i to je istina. Izgubio je u Majamiju, bio je to užasan poraz. Okupio nas je i rekao da je gotovo. Mi smo plakali, rekli smo mu da ne može da odustane - naglasila je Jelena na početku razgovora.

Situacija se promenila iz korena...

- Otišli smo posle toga na odmor. Kada odluči da ne želi da igra tenis, onda ne želi da radi ništa u vezi sa tenisom. Sa decom sam išla i igrala tenis, došao je treći-četvrti dan kada smo se igrali na terenu, zabavljali, nije bio trening. Srećom, video je koliko smo se mi zabavljali i onda je tražio reket. Rekla sam mu da ne može da dobije reket, da je ostavio tenis i da je naše vreme da igramo tenis. Malo sam se šalila sa njim naravno.

U sve se potom "umešao" Noletov naslednik Stefan, poslavši ocu poruku:

- Onda mu je Stefan rekao 'U redu tata, sad je tvoj red'. Uzeo je nekoliko loptica, servirao i rekao da je dobar osećaj. Zatim je dolazio svaki dan i igrao sa nama. Posle toga je rekao da će da pozove Marijana Vajdu i da ga pita da se vrati i da mu bude trener ponovo - otvorila je dušu Jelena Đoković, u intervju za podkast.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading