ŠOK PRED MEČ SA UBLJANIMA! Milojević i Zvezda ostali bez VELIKOG pojačanja!

Autor:

Sport

20.07.2024

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće mu se ispuniti velika želja.

ŠOK PRED MEČ SA UBLJANIMA! Milojević i Zvezda ostali bez VELIKOG pojačanja!

Foto: Starsport

Crna Gora će od ovog leta imati četvoricu reprezentativaca u jednoj od najjačih liga na svetu.

Starosedeocima Nikoli Krstoviću, Adamu Marušiću i Vasiliju Adžiću u Seriji A pridružiće se doskorašnji ofanzivac Hamabrija - Viktor Đukanović.

Bivši član Budućnosti postaće Marušićev saigrač na Olimpiku, pošto je Hamarbi prihvatio ponudu Lacija od pet miliona evra.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Viktor Đukanović

Đukanović će sa nebesko-plavima potpisati ugovor do 2029. godine.

Za brzonogo krilo interesovanje je u minulom periodu pokazivalo mnoštvo klubova, a među njima i Crvena zveda koja je bila spremna da izdvoji preko četiri miliona evra, uz potencijalne bonuse, dok je Hamarbi verovao da će zaraditi između pet i sedam miliona od potencijalnog odlaska Đukanovića. 

I sam fudbaler je priznao da mu prija interesovanje srpskog šampiona, međutim, na kraju je presudila jača ponuda italijanskog giganta.

- Srećan sam što se interesuju za mene. Crvena zvezda je veliki klub, ali još nekolicina ih je pokazala interesovanje. Želim da sačekam još malo pre nego što odlučim - rekao je svojevremeno Đukanović za švedske medije.

Mladi napadač je januara 2023. stigao u švedski fudbal iz Budućnosti za milion evropskih novčanica.

Tokom mlađih katergorija nastupao je za Sutjesku iz Nikšića, dok je u seniorskoj konkurenciji debitovao za podgoričke "plave", pre odlaska u Skandinaviju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading