KOŠMAR SE NASTAVLJA! Nekada je vladala WTA listom, sada preživljava PAKAO!

Autor:

Sport

20.07.2024

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teški dani za svojevremeno prvu teniserku sveta.

KOŠMAR SE NASTAVLJA! Nekada je vladala WTA listom, sada preživljava PAKAO!

Foto: Tanjug/AP

Simona Halep, nekadašnja najbolja teniserka sveta, suočava se sa teškim periodom u svojoj karijeri. Nakon suspenzije zbog navodnog dopinga, koja je kasnije preinačena, Rumunka se vratila teniskom terenu samo da bi se suočila sa povredom kolena.

Trenutno 1.127 igračica WTA liste je odlučila da podeli sa javnošću teškoće sa kojima se suočava, ističući da se bori sa bolom koji ne jenjava i da je odlučila da napravi pauzu kako bi se adekvatno oporavila.

Simona je istakla da je iza nje veoma težak period poslednje dve godine, kako mentalno, tako i emocionalno.

 

 

- Želela sam da vas obavestim šta se događa u poslednje vreme. Vesti nisu najbolje, ali želim da ih podelim sa vama. Već nekoliko meseci učim se sa povredom kolena. U pitanju je povreda kakvu ranije nisam iskusila i teško je izaći na kraj sa njom, budući da bol ne prestaje. Iza mene je veoma težak period u poslednje dve godine (mentalno i emocionalno), a činjenica da imam fizičkih problema, svakako mi ne pomaže. Odlučiča sam da napravim neophodnu pauzu kako bih se oporavila na odgovarajući način. Nadam se da ću se vrlo brzo vratiti na teren - napisala je na društvenim mrežama teniserka koja je 2018. godine osvojila Rolan Garos, a 2019. Vimbldon.

Simona Halep, pobednica Rolan Garosa 2018. godine i Vimbldona 2019. godine, nadala se brzom povratku na teren, ali je njena povreda kolena navela na neophodnu pauzu.

Od US Opena 2022. godine, Rumunka je odigrala samo dva meča, što ukazuje na ozbiljnost povrede i potrebu za ozbiljnim oporavkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading