ANELI AHMIĆ SUTRA ČEKA ŽESTOKO SUOČAVANJE: Stanija Dobrojević razvezla jezik pred FINALE Elite - OVO će Maju Marinković slomiti!

Autor:

Zadruga

12.07.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević napravila šok potez na Instagramu uoči finala Elite!

ANELI AHMIĆ SUTRA ČEKA ŽESTOKO SUOČAVANJE: Stanija Dobrojević razvezla jezik pred FINALE Elite - OVO će Maju Marinković slomiti!

Foto: Red tv printscreen, Printskrin/RTV PINK, youtube.com/Zadruga Official

Sutra je veliko finale rijalitija ,,Elita", a dok verni gledaoci spekulišu ko će odneti pobedu, na društvenoj mreži Instagram se oglasila starleta i nekadašnja zadrugarka Stanija Dobrojević, koja je iznela svoje mišljenje o pobedniku i pozvala svoje glasače da uzmu telefone u ruke i šalju poruku za njenu drugaricu Maju Marinković

Foto: ST/Dragan Kadić

Stanija Dobrojević I Maja Marinković poziraju

 

- Konačno kraj Elite?! Sutra superfinale! Trenutna priča bacila je sve u 10 plan. Vi odlučujete ko će da bude prva, a ja ostajem dosledna sebi i moja podrška ide Maji Marinković! Ova lutkica da pobedi - napisala je Stanija Dobrojević na Instagram storiju. 

Ova podrška će sigurno Maju Marinković dovesti do suza, budući da će se u finalu naći sa ljutom rivalkom Aneli Ahmić, koja je takođe veliki estradni neprijatelj Dobrojevićeve. 

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević pozvala pratioce da glasaju za Maju Marinković

Starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević nedavno je uživala na Crnogorskom primorju sa svojim partnerom Asminom Durdžićem, koji je, kako pišu domaći mediji, odlučio je da je iznenadi.

Naime, iako je Stanija očekivala verenički prsten, ona je, kako se piše, dobila od Asmina jahtu u vrednosti od dva miliona evra, koja će nositi njeno ime, a ovo će sigurno razljutiti Aneli Ahmić.

 

- Asmin je rešio da je ne pritiska i da joj da vremena da postene sigurna u njegovu ljubav. Ona želi da joj da još malo vremena da vidi kako će se on ponašati kada Aneli Ahmić izađe iz rijalitija, mada je i sad i više nego sigurna da je ona zauvek precrtana u Asminovom životu - započeo je izvor blizak Staniji i Asminu, pa nastavio:

- On čini sve kako bi se Stanija osećala lepo i stalno joj priređuje neka iznenađenja. Njihova veza je imala mnogo turbulencija, ali bez obzira na sve, Asmin od Stanije nikada nije odustao i čini sve da ona bude najsrećnija žena na svetu. Kada su otišli na odmor nije ni slutila kakvo iznenađenje joj je pripremio - rekao je dobro obavešten izvor za "Svet".

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading