MARIJA KULIĆ ZAVRŠILA U URGENTNOM CENTRU! Kulićka otkrila kako se tada osećala, ZBOG MILJANE JOJ SE STANJE STALNO MENJA!

Autor:

Zadruga

17.06.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osećala sam se malaksalo, izmoreno, na kraju mi je pozlilo, tvrdi ona.

MARIJA KULIĆ ZAVRŠILA U URGENTNOM CENTRU! Kulićka otkrila kako se tada osećala, ZBOG MILJANE JOJ SE STANJE STALNO MENJA!

Foto: Nebojša Mandić, youtube.com/pink.r, Printskrin/RTV PINK

Rijaliti učesnica Miljana Kulić već godinama privlači pažnju javnosti svojim životom pred kamerama televizije Pink, dok je njena majka, Marija Kulić, takođe bila prisutna kao učesnica u nekoliko sezona. Međutim, zbog Marijinog pogoršanog zdravstvenog stanja, odlučila je da se povuče iz rijalitija i da ćerku gleda isključivo na televiziji, ali sada često ide u bolnicu zbog problema koji se povremeno javljaju, što je i potvrdila za medije. 

Foto: TV Pink/printscreen, youtube.com/AmiG Show, youtube.com/AmiG Show

Marija, Miljana Kulić i Zola

 

- Danas mi nije bilo dobro. Osećala sam se malaksalo, izmoreno, na kraju mi je pozlilo i završila sam u Urgentnom centru. Sada se osećam dobro, ali mi je bilo baš loše - rekla je ona ne želeći da iznosi više detalja o svom zdravstvenom stanju.

Iako nije poznato zbog čega je Mariji Kulić pozlilo, s obzirom na to da je već nekoliko puta završavala u Urgentnom centru zbog emocionalnog preopterećenja izazvanog dešavanjima u rijalitiju, postoji spekulacija da je upravo stres zbog dešavanja u Eliti uzrok njenih zdravstvenih problema.

Foto: printscreen/RTV Pink

Marija i Miljana Kulić

 

Podsećamo, kako je naš portal ranije pisao, majka Miljane Kulić, Marija Kulić vrlo je aktivna na društvenoj mreži Instagram na kojoj svakodnevno objavljuje poruke koje joj stižu. Jedna od njih ju je šokirala, nakon čega joj je pozlilo i morala je hitno da reaguje. 

Naime, Marija je dobila informaciju da su Miljani pretili u rijalitiju ,,Elita" da će joj oduzeti sina Željka, i da će Ivan Marinković da ga odvede kod njega. 

Ovo je strašno šta je Buđola rekao Miljani da srkne da će on da vodi Željka kod njega u neki stan i da je Miljana bolesnica! On nije normalan! - glasi poruka na Instagramu koju je Marija podelila sa pratiocima.

Ova poruka je Mariju dosta potresla, nakon čega je počela da dobija mnoštvo podrške na društvenoj mreži. Poznato je da su Kulići probali da spuste loptu sa Ivanom i da ga spoje sa sinom Željkom, ali to primirje nije dugo trajalo. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading