MAJA STANISLAVU OPET POMENULA ĆERKU! On pozeleneo od BESA, pa joj zapretio OVIM REČIMA (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.06.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu da shvatim da se deca opet pominju. Ne bih uopšte da vodim ovakve razgovore, a to kakav sam ja otac znaju moji napolju, oni koji stvarno treba da znaju. Za druge me ne zanima, pričao je Krofak.

MAJA STANISLAVU OPET POMENULA ĆERKU! On pozeleneo od BESA, pa joj zapretio OVIM REČIMA (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnica Elite Maja Marinković i njen bivši dečko Stanislav Krofak opet se čarkaju pred svima, a problem je nastao kada je starleta ponovo počela da ga provocira na konto ćerke, koja je u spoljnom svetu. Naime, Maja je Stanislavu rekla da nikako ne može da bude otac za primer, jer je dece ostavio i ušao u rijaliti.

- Možemo mi da pričamo ovde šta hoćemo, ali Stanislav po mom mišljenju nije dobar otac. Ne mislim pritom to samo o njemu, već o svima koji su napolju ostavili decu i ušli ovde. Nijedan savestan roditelj to ne bi uradio, ali su zato prvi kad treba nama slobodnima da skrenu pažnju na nešto i govore da smo krivi za sve i svašta - rekla je Maja, pa se Krofak nadovezao: 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

 

- Ne mogu da shvatim da se deca opet pominju. Ne bih uopšte da vodim ovakve razgovore, a to kakav sam ja otac znaju moji napolju, oni koji stvarno treba da znaju. Za druge me ne zanima. Ovde ću samo da upozorim ljude da ne uzimaju moje kod kuće u usta da ne bi bilo problema. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav Krofak

 

Podsećamo, Taki Marinković oglasio se za domaće medije i dao svoj sud o odnosu Maje Marinković i Stanislava Krofaka. Naime jasno je da Taki ne podržava odnos njegove ćerke, ali on nije mogao da sakrije svoju kivnost kada je Stanislav u pitanju. Kakvo mišljenje ima Taki, pročitajte u tekstu ispod slike.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak i Maja Marinković

 

Tata joj vozi Lamburdžini, a ona našla njega seljaka . Njoj je mnogo dosadno. On je nasilan prema devojkama. Ne podržavam, on je sa devojkom iz interesa. Tako se uvalio ženi u kući, on je manijak. Bio je sa devojkama u vezi, pa ih pratio. On je kao borac neki, a sad vidimo da nasrće i na momke i na devojke. Oni neće biti zajedno, oni kad mene vide skaču sa splava u Savu. Nju čekaju napolju lepotani, a ne on. Od tog posla nema ništa kad izađe, svako će na svoju stranu - poručio je jasno Taki za Pink. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

17.06.2024 13:08

Da Taki vozi Lamborđini al' traktor.