MILAN MILOŠEVIĆ UNOSI KLJUČNU INFORMACIJU U ELITU: Posle svadbe Mione i Stanislava se sve menja!

Autor:

Zadruga

01.07.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras će se saznati sud publike!

MILAN MILOŠEVIĆ UNOSI KLJUČNU INFORMACIJU U ELITU: Posle svadbe Mione i Stanislava se sve menja!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U subotu je u "Eliti" održana svadba Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, što je bio poseban događaj za sve učesnike rijalitija. Nakon pisma Velikog šefa, danas su imenovani oni koji su se najviše, ali i oni koji su se najmanje potrudili oko svadbe. Priliku da glasa dobila je i publika.

Večeras će tokom emisije "Pretres nedelje" voditelj Milan Milošević pročitati rezultate, zbog kojih će sigurno nastati haos.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Milošević

Najmanje truda uložili su sledeći učesnici:

Prvo mesto među učesnicima koji su se najmanje potrudili oko svadbe pripalo je Marku Janjuševiću Janjušu, dok je drugo mesto zauzeo Lazar Čolić Zola, a treće Jelena Marinković.

Najviše truda uložili su sledeći učesnici:

S druge strane, među onima koji su se najviše potrudili istakli su se Anita Stanojlović, Anđelo Ranković, Lepi Mića i Aneli Ahmić. Podsećanja radi, Anita i Anđelo su bili Mionini roditelji na svadbi.

Ovo je još jedan primer kako publika ima mogućnost da aktivno učestvuje u dešavanjima unutar "Elite" i da svojim glasom utiče na tok rijalitija. Ovakvi događaji su uvek praćeni velikom pažnjom javnosti, a rezultati su često predmet rasprave među fanovima rijalitija. Svadba Mione i Stanislava definitivno je ostavila traga u "Eliti" i izazvala diskusiju među gledaocima, a nama ostaje da ispratimo kako će učesnici reagovati kad budu saznali rezultate ankete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading