Stigle HITNE VESTI IZ SPOLJNOG SVETA, mnoge ISTINE ISPLIVALE na videlo! Miona će POLUDETI kad sazna šta joj se sprema!

Autor:

Zadruga

01.07.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njeno oglašavanje promeniće tok rijalitija!

Stigle HITNE VESTI IZ SPOLJNOG SVETA, mnoge ISTINE ISPLIVALE na videlo! Miona će POLUDETI kad sazna šta joj se sprema!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

Takmičari rijalitija i bivši partneri Miona Jovanović i Stanislav Krofak nalaze se u jednom prestoničkom hotelu na medenom mesecu, nakon što su po zadatku venčani u popularnom programu pred rijaliti matičarem.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

Bivši partneri su nakon četiri meseca su zadovoljili znatiželju širogog auditorijuma i rešili da porazgovaraju o svom odnosu, te su mnoge istine izašle na videlo. Sada se za Pink.rs oglasila i njena drugarica N.P. koja je dala svoj sud o ovom razgovoru, a potom otkrila šta misli o Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

- Mislim da je Stanislav ispao korektan ,postavio se prema njoj kao prijatelj i pokušao je da joj objasni da treba da bude svoja. Smatram da je trebalo da obave razgovor još na početku, jer je to ljudski i mnoge stvari bi bile jasnije i možda drugačije. Što te tiče Ša, mislim da će Miona shvatiti šta ko budi u njoj i šta želi od života, ako je to ono što ona želi izbor je samo njen. Ne verujem da će se nešto promeniti u odnosu , mislim da će biti samo gore nakon što se vrate iz hotela. Svakako, izbor je samo njen i neka prava ljubav pobedi - poručila je Mionina drugarica.

Podsećamo, Miona i Stanislav su u iskrenom razgovoru progovorili o svojim emocijama i svemu što je ostalo nerazjašnjeno u njihovom odnosu.

- Je l' si pričao nešto o prstenju, nekim signalima - pitala je Miona.

- Ne, imao sam plan. Kad si ušla, pripremao sam da dođem unutra i da te zaprosim za Novu godinu. Poslao sam Darku poruku, kako bi se to organizovalo - odgovorio je Stanislav.

- Zašto nisi bacila svo to prstenje u jezero, kad te zezao? - pitao je on.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Stanislav Krofak u hotelu

- Prsten nisi ti kupio, narukvicu jesi. Što bih bacila to jer to smeta Ša? Ja to tako ne doživljavam, ja volim sve da čuvam. Bunio si se što sam pričala neke stvari o tebi, a ti si pričao nekoj osobi, s kojom si bio mesec dana, neke stvari o meni. Zašto? - pitala je Jovanovićeva.

- A smetalo ti je što sam ja pričala Ša. Mogao si da joj kažeš nešto. Maja i ti komentarišete kako ja gledam u tebe - rekla je Miona.

Podsetimo, nakon što su se u rijalitiju venčali Miona i Stanislav oglasila se njegova ćerka Vanesa.

- Gledala sam nešto malo, meni je lepo kad je on srećan, a juče se baš opustio. Ne želim pričati o njihovoj vezi jer to nije moja stvar. On je moj tata i njegov život je njegova stvar. Meni je najbitnije da je on srećan - poručila je ona za "Pink.rs".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading