ZAKLELA SE U BRATA DA VOLI ŠA, PA PROGOVORILA O POMIRENJU SA STANISLAVOM: Miona navučena na tanak led, prvo se spetljala, a onda PRIZNALA ISTINU!

Autor:

Zadruga

29.05.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je Jovanovićevu ubacila u mašinu, pa je naterala da definiše svoja osećanja prema bišem i sadašnjem partneru.

ZAKLELA SE U BRATA DA VOLI ŠA, PA PROGOVORILA O POMIRENJU SA STANISLAVOM: Miona navučena na tanak led, prvo se spetljala, a onda PRIZNALA ISTINU!

Foto: printskrin

Nakon drame koja je izbila između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša zbog toga što je za crnim stolom progovorio o njihovim intimnim odnosima neki od cimera pokušavaju da im pomognu da reše probleme. 

Međutim, ima i onih koji ih usput peckaju i provociraju, a jedna od takvih je i Miljana Kulić, koja uglavnom u njihovim raspravama drži reperovu stranu, pa je i sada okrivila Mionu. 

Republika

Foto: printskrin

Miona Jovanović se pravda kako voli Ša

Naime, Kulićeva sumnja da Miona Jovanović i dalje voli svog bivšeg dečka Stanislava Krofaka, pa je zahtevala od Jovanovićeve da se zakune u brata i kaže šta je istina.

- On stvarno nije normalan - komentarisala je Žana Nenadovo ponašanje.

- Šta će, mukica? Video je da voliš Stanislava - rekla je Miljana obrativši se Mioni.

- Ne volim Stanislava. Da ne volim Ša, bolelo bi me uvo za njega - pravdala se Miona.

- To možeš Žanu da lažeš, mene ne - nastavila je Miljana nepoverljivo.

- To tvoj mozak može tako da gleda, moj mozak nije takav - rekla je Jovanovićeva.

- Zakuni se u brata da voliš Ša - naredila je Miksi.

- Brata mi, volim Ša - rekla je Miona kao iz topa.

- Ko nju sprečava da bude sa Stanislavom? Ako ga voli, stvarno nije normalno da se ljubi sa Ša. Ne može niko da mi kaže da joj se ne sviđa Ša. Možda nije raskrstila nešto - dodala je Žana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak je nedavno raskinuo s Majom, a Miona je sinoć oduvala Ša

- Raskrstila sam za Novu godinu još. Da Ša ode odavde i da imam slobodan put, ne bih se pomirila -  zaključila je Miona.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading