MAJA ZADAJE ZAVRŠNI UDARAC STANISLAVU: Poznato vreme i mesto kada i gde će isplivati KOMPROMITUJUĆI SNIMAK koji će Krofaku ZBRISATI OSMEH SA LICA (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.05.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima je glavna tema rijalitija da li su kamere zabeležile vrelu akciju sada već bivšeg para.

MAJA ZADAJE ZAVRŠNI UDARAC STANISLAVU: Poznato vreme i mesto kada i gde će isplivati KOMPROMITUJUĆI SNIMAK koji će Krofaku ZBRISATI OSMEH SA LICA (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Raskid Maje Marinković i Stanislava Krofaka potpuno je pao u senku Panterinog pravdanja da ne postoji snimak o kome svi bruje, a na kome se može videti njihov ljubavni čin!

Naime, kada je ostavio Maju, Stanislav je naglasio da njegova majka i ćerka više ne moraju da strepe da će da će im na ekranu izleteti njegova intima, te da do pomirenja sa Marinkovićevom ne može doći.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Stanislav Krofak uveđuje Maju da snimak ne postoji

Dok je ona insistirala da joj obeća da neće opštiti ni sa drugim devojkama u Beloj kući, on nije prestajo da se ubeđuje kako je nemoguće da ispliva kompromitujući klip, iako ga je Maja, kao rijaliti veteranka, uveravala da su kamere svuda i da su postojali momenti u kojima mogu biti uhvaćeni.  

Međutim, on je i narednih dana nastavio da priča samo o spornom snimku, te se čak i kladio u 10.000 evra da on ne postoji. 

Republika

Foto: printskrin

Fanovi rijalitija otkrili kada će isplivati sporni snimak

Upravo zbog toga što toliko skreće pažnju tom tematikom, poslužio je i kao predmet sprdnje na društvenim mrežama, pa njegove slike i snimke redovno kače na fan stranicama uz zanimljive opaske i komentare. 

- Mislim da će mu ovaj osmeh iščeznuti najdalje kada se budu puštale uspomene - stoji u opisu objave na jednoj fan stranici koja prati rijaliti dešavanja.

Po svemu sudeći, prva drama koju svi željno iščekuju i koja se sve vreme zahuktava mogla bi da nastane u četvrtak tokom emisiji "Gledanje snimaka" na koju aludiraju fanovi rijalitija. Očito da su gledaoci "Elite" zgroženi Stanislavovim negiranjem realnosti i jedva čekaju da mu Maja zada poslednji udarac, nakon koga će izgubiti osmeh kojim je cinično izazava nakon raskida. Njena pobeda bi bila, kada bi, kako ga ona sve vreme upozorava, ipak bili prikazani snimci koje on toliko negira.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

29.05.2024 10:57

Strašno! Prvi put čujem da se žena ponosi kompromitujućim snimcima. Umislila Maja bez kite da je Severina ili najmanje Suzana Mančić.