UDALA SE DALILA DRAGOJEVIĆ! Sve obavila u strogoj TAJNOSTI sa dečkom iz Amerike, otkriveni svi detalji (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.05.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka se preselila u SAD kod svog novog izabranika!

Bivša voditeljka, učesnica i pobednica rijaliti programa "Zadruga", Dalila Dragojević, već izvestan period uživa u emotivnom odnosu sa zgodnim Crnogorcem Markom, koji živi "preko bare", u Sjedinjenim Američkim Država, a da uspevaju da vezu na daljinu održe svedoče i fotografije koje redovno objavljuje na društvenim mrežama. Iako ne voli da se javno eksponira, Dalila koristi svaku priliku da romantične trenutke podeli sa svojim pratiocima.

Ipak, javnost nije upoznata sa detaljima njihove romanse. Ono što je očigledno jeste da Dalila svog izabranika redovno posećuje u Americi, a sada je pojavila informacija da se bivša zadrugarka zapravo preselila, te sa njim započela zajednički život, daleko od Balkana.

Naime, njen prijatelj, popularni tiktoker Stefan Pavlović Cale, istakao je da Dragojevićka uživa sa novim partnerom, kao i da se, kako kaže, udala jer je odlepila za njim.

- Ona se faktički udala u Americi, nikad joj neću oprostiti što me nije pozvala na oproštajno druženje. Eno, uvalila se tamo u Ameriku, super joj je, baš se zaljubila - kaže Cale u emisiji "Lično sa" na Republika TV-u.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Cale u emisiji "Lično sa"

Podsećanja radi, Dalila i Marko neretko uživaju u putovanjima, a Njujork je jedna od destinacija na kojoj su nedavno proveli vreme zajedno. Naime, na socijalnoj platformi TikTok bivša učesnica "Zadruge" je podelila romantičan trenutak, snimivši sebe i svog novog dečka u strastvenom poljupcu nasred ulice.

Republika

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Dalila Dragojević sa novim dečkom Markom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Grozota

23.05.2024 22:24

Grozota da uppste ova ima medijsku paznju, penzionisana prostitutka i nesretnik koji vuce namestaj po Njujorku, vesela bajka

Virtuelna stvarnost

24.05.2024 05:28

Jadan on.

Aleksandra

24.05.2024 10:42

Cestitam.A,zasto Dragojevic?To je Dejanovo prezime.Ima ona svoje,devojacko.