FILIP CAR ALARMIRAO JAVNOST: Hitno se oglasio povodom NAPADA, njegove reči seku poput ŽILETA! Da se naježiš (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.05.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promenio život iz korena!

FILIP CAR ALARMIRAO JAVNOST: Hitno se oglasio povodom NAPADA, njegove reči seku poput ŽILETA! Da se naježiš (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Filip Car, nekadašnji poznati kazanova iz Crikvenice, doživeo je potpunu transformaciju nakon rođenja svoje ćerke Leone. Ovaj tiktoker, koji je nekada bio famozan po svojim avanturama pred kamerama, sada je pronašao snagu za promenu u veri i hrišćanstvu. Kako bi uskladio svoj život sa moralnim načelima kojima teži, Filip je podelio vrlo inspirativan video-snimak, ističući važnost borbe protiv unutrašnjih iskušenja i veru u Boga kao izvor snage.

Naime, svestan svojih prošlih grešaka, Filip Car je odlučio da iskoristi svoja iskustva kako bi postao bolji otac za malu Leonu. U video-klipu koji je podelio, on poručuje da đavo napada ljude koji predstavljaju pretnju, te da je važno ostati snažan i verovati u Boga čak i kada se čini da je sve izgubljeno. 

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car sa ćerkom Leonom

- Đavo te ne napada zato što si slab. Đavo te napada jer si pretnja. Zato što postoji nešto vredno u tebi. Zapamti, lopovi nikad ne provaljuju u prazne kuće. Đavo te nije mogao izvesti đavo pokušava da te iscrpi, zato nikad ne popuštaj jer će se plima okrenuti u tvoju korist. Bog zna da si umoran. On zna da se trudiš. Veruj mi. On će napraviti put. Čak i kad nisi siguran u ishod, možeš biti siguran u svog Boga. On je sa tobom i on radi sve zajedno sa tobom - stoji u Carevoj objavi. 

Inače, Filip Car nije jedina rijaliti ličnost koja je pronašla snagu u veri nakon važnog životnog događaja. I Aleksandra Nikolić, koja se nedavno porodila, posvetila se obilasku pravoslavnih svetinja, ističući važnost duhovnosti u ovom periodu svog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

24.05.2024 05:37

FILIP CAR JE ZLO U SVAKOM POGLEDU...KARIJERISTA U SVAKOM POGLEDU...REALLITY GA RADI 24 SATA...NA ŽALOST...

Odgovori 3 12