NAVIJAČI MU OVO NISU OPROSTILI! Kalinić korak BLIŽE Zvezdi, Barselona napravila PRESEDAN!

Autor:

Sport

02.06.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš nalazi se pred odlaskom iz katalonskog giganta.

NAVIJAČI MU OVO NISU OPROSTILI! Kalinić korak BLIŽE Zvezdi, Barselona napravila PRESEDAN!

Foto: Starsport

Nikola Kalinić i Sertač Šanli

Srpski košarkaš Nikola Kalinić iznenada je odstranjen iz tima Barselone, pred današnju treću finalnu utakmicu sa Real Madridom u Endesa ligi.

Odlukom trenera Rožera Grimaua, Kalinić neće biti deo ekipe koja će se suprotstaviti Realu u meču koji bi mogao da odluči finalistu, s obzirom da Madriđani vode 2:0 u seriji.

Razlog Kalinićevog izostanka nije poznat, ali se juče dosta polemisalo o njegovoj konverzaciji sa Rokasom Jokubaitisom u završnici prethodnog meča sa Realom. Njih dvojica su se smejali dok je rezultat bio u korist rivala, što su im navijači zamerili.

 

 

Jasno je da Kalinić neće ostati u Barseloni, a kao njegova naredna destinacija pominje se Beograd i mogući povratak u Crvenu zvezdu. Ovo bi bio veliki povratak za Kalinića, koji je već nosio dres srpskog i regionalnog šampiona, pre nego što je započeo svoju uspešnu karijeru u inostranstvu.

Nema sumnje da bi novi dolazak Kalinića na Mali Kalemegdan predstavljao veliko pojačanje za četu Janisa Sferopulosa u narednoj sezoni na evroligaškoj sceni.

Crveno-bele, podsetimo, od sutra čeka odbrana pehara u domaćem prvenstvu, pošto u prvom meču finalne serije Superlige Srbije igraju pred zvezdašima protiv najljućeg rivala Partizana.

Zvezda je nedavno vratila titulu AdmiralBet ABA lige u svoje redove, jer je u finalu "pregazila" Obradovićev tim sa maksimalnim rezultatom 3:0 i osvojila drugi trofej u sezoni. Sada ima priliku da ostvari het-trik i postane apsolutni vladar domaće i regionalne košarkaške scene. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading