MAJA IZGUBILA NA SUDU: Taki hitno otišao u Rumu, morao da PLATI neverovatnu sumu!

Autor:

Zadruga

23.04.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković izgubila na sudu od bivšeg zadrugara!

MAJA IZGUBILA NA SUDU: Taki hitno otišao u Rumu, morao da PLATI neverovatnu sumu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši zadrugar Uroš Ćertić tužio je aktuelnu učesnicu "Elite" Maju Marinković zbog toga što ga je tokom žestokog sukoba udarila šoljom u glavu. Majin otac Radomir Taki Marinković je gostujući na RED televiziji priznao da je Maja izgubila na sudu spor i da je on morao da plati njenu kaznu.

- Istina je, išao sam da platim kaznu u Rumu, u sud, Ćertić je tužio moju ćerku. On sme samo nad slabijima, a ono što je on radio, to ljudi zaboravljaju. Prvo je dobio hiljadu evra, sada tri hiljade - kazao je Taki vidno iznerviran zbog toga.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Taki Marinković morao da plati Majinu kaznu

Inače, Uroš se pre nekoliko meseci pohvalio da se oženio u tajnosti, te otkrio kako ga je supruga osvojila.

- Ovo je gospođa Dajana Ćertić. Ona je Ličanka, došla je u koloni kad su nas proterivali iz Krajine. Bila je u stomaku kada je njena mama bila u izbegličkoj koloni. 14 godina je mlađa od mene, ozbiljan je fitnes instruktor i za to ima licencu. Nutricionista, takođe. Mala zvoničica - ispričao je on.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Uroš Ćertić

Uroš i Dajana venčali su se posle samo mesec dana veze, a kaskader je zbog toga prodao stan na Dorćolu i preselio se u Novi Sad kod svoje izabranice.

- Mi smo se venčali posle mesec dana. 6. maja smo stupili u vezu, 6. juna smo se verilu, a 22. juna smo se venčali. Trebalo je i ranije, ali ja sam morao ličnu kartu da izvadim pre toga pa smo malo zakasnili - objasnio je Ćertić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading