STANISLAVOVA ĆERKA DALA ZELENO SVETLO ZA VEZU SA MAJOM: Šok preokret, na zvaničnom profilu osvanula slika! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.04.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ipak ima podršku porodice?

STANISLAVOVA ĆERKA DALA ZELENO SVETLO ZA VEZU SA MAJOM: Šok preokret, na zvaničnom profilu osvanula slika! (FOTO)

Foto: Dragan Kadić, pink/printscreen, shutterstock

MMA borac i rijaliti učesnik Stanislav Krofak Pantera privukao je pažnju javnosti svojim ulaskom u Elitu, a trenutno uživa u vezi sa Majom Marinković, jednom od najkontroverznijih učesnica ikada.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak i Maja Marinković

Iako su se svi pitali kako celokupnu situaciju komentariše njegova porodica, Stanislavova ćerka je maksimalno uz njega, ali na vezu sa Majom gleda kao na usputnu zanimaciju. Ipak, ona mu svakodnevno pruža podršku putem Instagram profila, gde objavljuje poruke koje stižu, ali i deli objave fan stranica koje je označe. 

Kako je Stanislavova ćerka ranije putem Instagrama napisala da ne podržava njegovu vezu sa Majom, iako protiv nje nema ništa, želela je da njen otac kroz rijaliti boravi bez devojke. Međutim, izgleda da je došlo do promene mišljenja, što pokazuje jedna od njenih današnjih objava putem storija na Instagramu. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, shutterstock

Stanislav Krofak i Maja Marinković

Naime, na zvaničnom profilu Krofaka pojavila se fotografija sa Majine fan stranice, gde je admin tog profila objavio da je na dve zajednilke fotografije Maje i Stanislava stavljena opcija "svađa mi se", što je osvanulo i na Panterinom storiju.

Republika

Foto: instagram.com

Na Stanislavovom profilu osvanule slike sa Majine fan stranice

Da li ova objava znači da Stanislav od svoje ćerke ime zeleno svetlo što se tiče njegove veze sa Majom i da je uočila da se zaljubio u nju ili samo deli različit sadržaj na društvenim mrežama, ostaje da saznamo u nekom od njenih narednih oglašavanja. 

BONUD VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

18.04.2024 05:23

SVAKA TI ČAST D...E...T...E... BRANI IZBOR SVOG OCA....NEKADA TE TZV.NEMORALNE BUDE BOLJI LJUDI I IZBORI...NEGO OD OVIH SMERNIH...A POROČNIH NA SVIM FRONTOVIMA...